Obiecte din casă care atrag ghinionul 

Fiecare dintre noi are obiecte pe care le consideră aducătoare de ghinion. Ce e important de știut este că, de regulă, gândurile se reflectă în realitate, astfel că învestirea unui obiect cu energie negativă nu va face decât să ne aducă ghinion.

Există însă și obiecte despre care mai multe persoane spun că aduc ghinion, iar acest lucru s-a transmis din generație în generație:

Mai multe intrări într-o casă

Conform unei vechi credințe se consideră că intrarea în casă pe o ușă și ieșirea pe alta aduce ghinion.

Ceasurile defecte

Nu e bine să ții ceasuri defecte în casă, iar dacă se întâmplă ca un ceas defect să înceapă să ticăie dintr-o dată se pare că acesta ar anunța moartea cuiva din familie.

În secolul al 19-lea, un preot a înregistrat mai multe întâmplări nefericite care au avut loc după ce un ceas defect a început să sune, de aici și superstiția.

Clopoțeii

În perioada sărbătorilor de iarnă sunetul de clopoțeii prevestește doar lucruri bune, însă în restul anului se pare că nu prea. De fapt, se consideră că sunetul de clopoței trezește spiritele malefice.

Natura moartă

Fie că e vorba de flori uscate, de animale împăiate sau capete de animale, toate acesta sunt obiecte care nu ar trebui ținute în casă pentru că atrag bolile și moartea.

Fotografii cu dezastre naturale

Se referă nu doar la dezastre naturale din întreaga lume, dar și la fotografii în care este surprinsă o ploaie torențială sau furtuni de zăpadă. Toate acestea nu atrag energii pozitive.

Obiecte ciudate

Dacă, de exemplu, mai ai un singur pantof dintr-o pereche pe care ai purtat-o cândva, atunci cel mai bine ar fi să o arunci. Se spune că pantofii fără soț nu fac decât să atragă singurătatea și nefericirea.

Ceas care nu arată ora corectă

Dacă ai un ceas care se opreșete tot timpul, fie repară-l, fie aruncă-l, pentru că aduce o energie negativă în casa ta.

Mătură deteriorată

Da, chiar și o mătură deteriorată este de rău augur în casă. Se spune că aceasta aduce probleme financiare.

Pahare sparte

Oglinzile sau paharele nu trebuie să aibă fisuri. În cazul în care au, se crede că barierele protectoare din casa ta au fost sparte, iar ghinionul poate pătrunde cu ușurință.

Lucruri vechi

Nu păstra în casă haine pe care nu ai de gând să la mai porți vreodată pentru că aduc ghinion.

Sursa foto: wallpaperscraft.com

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "