4 motive să faci cycling 

Vrei să te menții în formă sau doar să scapi de surplusul de kilograme acumulat de sărbători? Iată care sunt avantajele cycling-ului!

O formă de antrenament care prezintă numeroase beneficii atât pentru fizicul tău cât și pentru psihic. Necesarul este compus dintr-un prosop, o sticlă de apă la îndemână pentru hidratare și o sală la care să te înscrii.

Mișcarea ar trebui să fie nelipsită din viața ta, pentru a te menține sănătos și în formă și mai ales pentru a combate efectele stresului zilnic. Pentru cycling o mână ridicată întotdeauna, bicicleta staționară te va ajuta să capeți o formă de zile mari și să ai mai multă încredere în tine.

Favorizează un somn bun

 De regulă, mișcarea favorizează o bună oxigenare a creierului, aspect ce contribuie semnificativ la un somn mult mai bun, mai profund și la o regenerare celulare. Statul la calculator este unul dintre cei mai mari dușmani ai sănătății tale, iar cycling-ul te ajută să favorizezi buna circulație sangvină, să elimini toxinele din organism, să oxigenezi corespunzător fiecare celulă din organism și să fii sănătos.

Menține inima sănătoasă

Cycling-ul face parte din categoria sporturilor care te ajută să îți îmbunătățești constant activitatea cardiacă, protejându-te astfel de afecțiunile cardiace și oferindu-ți un tonus bun. În cazul în care ești fumător, după o ședință de cycling vei observa o reducere a dorinței de a aprinde o țigară, deci există șanse să faci economie la țigări și chiar să te lași de fumat, mai ales dacă îl practici de 3 ori pe săptămână.


Află de ce este bine să faci cycling pe clicksanatate.ro

Credit foto: www.freepik.com


S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "