Băuturi recomandate când faci sport 

În timpul antrenamentului fizic corpul nostru folosește energia stocată, iar acest proces crește termogeneza în organism. Atunci transpirăm și ne deshidratăm, motiv pentru care băuturile sunt esențiale. Iată ce băuturi sănătoase sunt recomandate în timpul sportului pentru a stimula arderea caloriilor.


Shake proteic

Corpul produce mereu celule noi. În timpul exercițiilor fizice, procesul de producție a celulelor devine mai rapid decât în alte momente. Așadar, dacă bei băuturi pe bază de proteine când faci sport, aceste vor crește producția de reînnoire a celulelor. În plus, shake-urile proteice îmbunătățește nivelul de energie și de rezistență.

Shake de ciocolată

Știm că organismul folosește energie și elimină lichide, apărând astfel deshidratarea. De aceea, dacă bei o băutură care să-ți ofere energie și rezistență, este exact ceea ce trebuie. Shake-ul cu ciocolată este una dintre băuturile sănătoase pe care le poți bea în timpul antrenamentului fizic. Ciocolata are cacao care crește nivelul de energie.

Lapte

Laptele este o băutură pe care o poți bea în timpul sesiunii de antrenament. Menține energia intactă în organism și este sursă importantă de calciu, care crește nivelul de energie și previne febra musculară. Așadar, poți bea lapte sau alte băuturi sănătoase pe bază de lapte oricând în timpul exercițiilor fizice. Va fi chiar mai bine dacă adaugi niște migdale sau pastă de caju.

Ceai verde

Ceaiul verde este o băutură excelentă pentru tine dacă mergi des la fitness. Substanțele nutritive prezente în ceai stimulează metabolismul și accelerează procesul de pierdere în greutate. În afară de aceasta, ceaiul crește nivelul de energie și ne oferă o stare de bine.

Apă

Desigur, cea care nu trebuie să lipsească este apa. Ia cu tine o sticlă de apă de fiecare dată când pleci din casă. Apa este cea mai bună pentru hidratarea organismului.

Precauții

În timp ce bei lichide în timpul unui antrenament, nu începe imediat să faci exerciții. Oferă-i corpului tău un răgaz pentru a asimila băutura și apoi poți începe să faci sport. În plus, este foarte important să nu exagerezi cu nicio băutură sănătoasă.


Credit foto: www.eatthis.com


S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "