Cum să scapi de balonare cu ajutorul sportului 

Grăsimea abdominală poate afecta starea ta de sănătate, în special buna funcționare a sistemului digestiv. Senzația de disconfort abdominal nu este tocmai ușor de trecut cu vederea, mai ales că poate deveni din ce în ce mai vizibilă dacă nu acționezi în acest sens.

Cu un pic de ambiție și o schimbare în dieta ta zilnică vei putea să observi rezultate vizibile și în plus vei scăpa și de grăsimea abdominală.

Scapă atât de indigestie cât și de senzația de balonare, cu doar câteva minute de exerciții zilnice. 

Lucrează la saltea 

Chiar la tine acasă, dimineața imediat cum te-ai dat jos din pat, întinde-te pe o saltea de yoga și strânge genunchii la piept. Ține-i acolo 2 minute, timp în care trebuie să te concentrezi pe respirație.

După aceste două minute întinde picioarele pe saltea, respiră adânc de 2-3 ori și apoi ridică genunchii la piept. Repetă acest exercițiu de 3 ori, vei observa cum organismul tău se va simți mult mai relaxat și mai energic. 

Relaxează musculatura 

După ce ai făcut primul exercițiu rămâi întins pe saltea, îndoaie genunchii pe partea opusă și presează-i cu mâna opusă. Este necesar să rămâi în această poziție în jur de maxim 2 minute, apoi să schimbi partea. 

Repete de asemenea aceste exercițiu de 3-4 ori, concentrându-te pe respirație și fără să faci mișcări bruște. Inițial îți va fi mai greu să ajungi cu genunchii pe saltea, însă în timp vei căpăta mai multă flexibilitate.

Descoperă alte exerciții eficiente pe clicksanatate.ro. 

Sursa foto: timesnownews.com

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "