Exerciții de 10 minute pentru slăbit 

Probabil că programul zilnic nu-ți permite să mergi la sală, nici măcar o dată pe săptămână. Dar de cele mai multe ori lucrurile mici pe care le faci zi de zi te pot ajuta să ajungi la numărul de kilograme cu care te simți confortabil.

Un studiu efectuat recent de Universitatea din Arizona a ajuns la concluzia că 10 minute de efort fizic pe parcursul întregii zile sunt mai eficiente decât 30 de minute de exerciții fizice efectuate la sală.

Iar pentru cei care au un stil de viață ocupat, veștile sunt și mai bune. De exemplu, cele 10 minute de efort fizic pot fi consumate urcând scările la metrou, sau mergând pe jos în ritm alert în drum spre muncă.

Dincolo de ritmul alert al zilei, în care majoritatea dintre noi suntem angrenați, câteva minute seara în care să exersezi tehnici simple de yoga sunt mai multe decât benefice, în primul rând pentru sănătatea organismului.

Urmărește pe Youtube filmulețe cu tehnici de respirație și încearcă să le pui în aplicare măcar de câteva ori pe săptămână. Sunt foarte eficiente în cazul celor care își petrec întreaga zi la birou.

Mai mult, același studiu a ajuns la concluzia că e important să depui un efort fizic zilnic, fie el unul minor.

Atât pentru fizic, cât și pentru psihic.

Exerciții de 10 minute

Iată un exercițiu combinat de 10 minute, în cazul în care nu vrei să ieși din casă:

Alergat pe loc timp de 2 minute, apoi 20 de sărituri, 20 de fandări spre stânga, 20 spre dreapta, sărituri într-un picior, câte 20 pentru fiecare picior, alergat ușor pe loc timp de un minut și relaxarea brațelor timp de un minut.

Prin urmare, efortul fizic poate fi depus zilnic, important este să ne dorim acest lucru și să conștientizăm că sunt momente din zi, chiar și când mergem sau suntem foarte ocupați, în care putem să fim mai activi fizic.

Sursa foto: brighamandwomensfaulkner.org

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "