Învață să faci sport în mod corect! 

Eşti o clientă fidelă a sălii de sport, însă nu mai ai acelaşi randament ca la incept. Deşi faci exerciţiile consecvent, rezultatele întârzie să apară. Vezi ce greşeli îți sabotează munca şi cum poţi remedia situaţia!

Schimbarea rutinei ajută la eficienţa exerciţiilor

Este bine să modifici din când în când ordinea în care faci exerciţiile. În caz contrar muşchii nu vor mai fi la fel de solicitaţi,iar în timp rezultatele se vor lăsa aşteptate. O altă metodă care te poate ajuta să obţii efectele dorite,este să combini orele de gimnastică cu cele de yoga sau cu exerciţii la aparate. Mersul la sală nu va mai fi la fel de plictisitor iar muşchii vor fi în permanentă solicitaţi.

Concentrarea,un aliat de încredere

Atunci când eşti la sală este indicat să îţi alungi din minte problemele cotidiene.  Dacă răspunzi la un email de pe telefon cu siguranţă nu eşti concentrată la exerciţiile pe care trebuie să le faci. Astfel nu execuţi mişcările cum trebuie,iar eficienţa exerciţiului scade.

Foloseşte aparatele în funcţie de nevoia corpului tău

Nu utiliza unele aparate doar pentru că alte persoane o fac. S-ar putea ca grupa ta de muşchi să nu aibă nevoie de ele si astfel vei irosi timp şi energie. Poţi apela pentru început la sfaturile unui antrenor personal care va şti cu siguranţă care aparat este cel mai indicat pentru tine.

Exerciţiile de încălzire sunt esenţiale

Dacă sari peste exerciţiile de încălzire sau de răcorire,atunci iroseşti un pas important din rutina mersului la sală. Prin aceste exerciţii muşchii sunt pregătiţi să facă faţă exerciţiilor care vor urma şi vor putea lucra la capacitate maximă.

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "