Amalia Năstase ține dietă din 2019 

Fosta soție a lui Ilie Năstase, Amalia, s-a îngrășat enorm în 2018. Vedeta a mărturisit că a avut mai multe griji și supărări în ultimele luni. Acestea și-au pus amprenta asupra greutății sale și e de nerecunoscut. Dar nu se lasă! Amalia Năstase ține dietă din 2019!

În 2018, Amalia Năstase s-a recăsătorit cu Răzvan Vasilescu. Cei doi și-au unit destinele în Las Vegas, America. La eveniment au fost prezente fiicele vedetei cu Ilie Năstase, Alessia (15) și Emma (12), dar și micuțul Toma, fiul celor doi soți, în vârstă de 3 ani.

Amalia Năstase s-a căsătorit în 2018

'Este un lucru pe care l-am făcut fără să ne ascundem, dar nu l-am făcut în România. Este un inel de logodnă, care este şi verighetă. A fost o căsătorie civilă, în Las Vegas. Au fost şi fetele, a fost o nebunie. Durează o secundă să semnezi nişte acte. În certificatul meu de căsătorie suntem căsătoriţi, dar fiecare cu numele lui', a declarat Amalia pentru Acces Direct.

Am câștigat foarte multă experiență de viață anul ăsta. A fost un an nu prea liniștit, au mai fost din rudele mele bolnave și nu a fost un an așa de generos în ceea ce e cel mai important, adică sănătatea celor pe care îi iubești. Dar, în rest, a fost un an în care copiii mei sunt și au fost bine, noi suntem bine, deci un an liniștit din restul punctelor de vedere', a mai adăugat vedeta.

Amalia Năstase ține dietă din 2019

Vedeta care s-a îngrășat enorm la cea de-a treia sarcină (n.r. a născut la 40 de ani), nu a slăbit imediat după naștere. Aceasta a acumulat kg în plus până când figura i s-a transformat total. Acum vrea să slăbească după ce se înfruptă de sărbători.

'Sunt pregătită mereu de un festin culinar, dacă înțelegeți ce spun…nu mă mai ia prin surprindere niciun festin. Mă vedeți doar ce diete țin, nu? (râde) O să țin și diete, că mă ceartă Dana (nr Dana Budeanu) mereu, dar o să țin după Sărbători, nu are rost să le încep acum.

Păi deja dacă aș slăbi cât ar trebui ar fi cel mai fericit an, dar deja am în plan să nici nu prea-mi pese foarte mult de ce mai zice lumea, deci nu mă prea interesează. Dar pentru mine aș vrea, totuși, să slăbesc', a povestit Amalia înainte de Crăciun, pentru viva.ro.

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "