Carmen Iohannis, criticată pentru ținuta pe care a purtat-o în vizita la Episcopia Română din Italia 

Carmen Iohannis a fost aspru criticată pentru ținuta pe care a purtat-o în vizita la Episcopia Română din Italia. 

Prima doamnă a ales pentru întâlnirea cu reprezentanţii bisericii o rochie roz cu buline negre, până deasupra genunchiului, cu volane la mâneci și cordon negru în talie, la care a asortat o pereche de sandale roz. 

Deși Carmen Iohannis arată foarte bine la 57 de ani, mulți au considerat că ținuta aleasă de ea nu este potrivită pentru acest eveniment. 


La scurt timp au venit și părerile negative. Una din persoanele care au criticat alegerea sa vestimentară a fost Monica Tatoiu.

„Când încurci 25 cu 52”, a scris aceasta, subliniind astfel faptul că Prima Doamnă a ales o ținută care este nepotrivită pentru vârsta ei. 

La scurt, Eli Lăslean, designerul care se ocupă de ținutele Primei Doamne, a răspuns criticilor. 

”Văd că foarte multă lume se pricepe mai nou la modă, la protocol. Pe lângă aceste critici acide am primit foarte multe mesaje de felicitare, femeile au apreciat că de-a lungul timpului doamna Iohannis ne reprezintă frumos. Sunt atacuri cărora prefer să nu le dau curs (...) Eu îi fac multe ținute, este la latitudinea domniei sale ce îmbracă (...) Este o personalitate puternică, dar cu un suflet tânăr, dar întotdeauna culorile pe care le agreează sunt pur pastel”, a spus Eli Lăslean la Antena 3.

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "