Familia Kardashian face angajari. Iată care sunt cerințele. Nu, nu e glumă 

La început de carieră primii paşi sunt dificili, iar viitorul incert, astfel că familia Kardashian, una dintre cele mai influente și bogate din showbiz, vine în ajutorul studenților, oferindu-le ocazia să capete experiență și să îi cunoască pe membri familiei. Doar că anunțurile de angajare au stârnit un val de controverse în mediul online. 

Toți au fost șocați să afle că multimilionarii oferă studenților internship-uri neplătite. Mai mult, mulți sunt de părere că aplicanții trebuie să aibă grijă, pentru că s-ar putea ca aceste job-uri să fie în afara legii. 

Potrivit Departamentului Muncii din SUA,  în urma stagiului, studentul trebuie să dobândească "competențe similare cu cele pe care le-ar dobândi într-un mediu educațional", lucru care nu se aplică și în acest caz. În mare parte, familia Kardashian oferă experiență în organizarea casei. Alte cerințe includ plimbarea câinilor, shopping-ul sau împachetarea cadourilor. 


Ceea ce a șocat pe toată lumea a fost că job-ul nu este remunerat, singurele beneficii ale angajatului fiind experiența acumulată și posibilitatea de a obține un credit pentru colegiu. 

Pe de altă parte, cerințele sunt destul de exigente. Candidații trebuie să îndeplinească următoarele criterii: să fie student, să dețină mașină, să locuiască ăn Los Angeles și să aibă posibilitatea de a lucra lunea si miercurea, între 9.30 și 18.00.

Cei care au aplicat deja au venit cu păreri negative despre familia Kardashian, spunând că job-ul presupune o serie de lucruri inutile și că oamenii nu cu care intri în contact nu sunt tocmai drăguți. Ceea ce i-a atras însă pe tineri a fost celebritatea angajatorului. 

Sursă: boredpanda.com

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "