6 alimente sănătoase pe care le eviți mereu 

Cu toții poftim la fast food, dulciuri și, de ce să nu recunoaștem, deseori cădem pradă tentațiilor. Fiindcă produsele de acest fel pe cât sunt de nesănătoase, pe atât sunt de promovate, iată și o listă cu 6 alimente sănătoase, dar mai puțin promovate pentru consum. Acestea sunt:

Semințe de dovleac

Ar trebui să le incluzi în regimul tău alimentar, fie și ocazional, fiindcă beneficiile asupra organismului sunt numeroase. Poate nu știai, dar semințele de dovleac conțin un aminoacid care ajută la reducerea anxietății.

Rodie

Ajută la diminuarea riscului de cancer la sân, e eficientă în tratarea anemiei și îmbunătățește digestia.

Sardine

Sunt o sursă excelentă de acizi grași esențiali Omega 3, mențin sănătatea oaselor și îmbunătățesc absorbția de calciu în organism, îmbunătățesc aspectul pielii și reduc inflamațiile.

Scorțișoara

Este un bun antioxidant, reglează nivelul glucozei din organism și îmbunătățește imunitatea.

Broccoli

Broccoli e leguma cea mai bună de consumat în diete, dar și pentru a preveni diferite afecțiuni. Cu toate acestea, deseori tindem să o evităm din cauza gustului care nu e pe placul tuturor. S-a dovedit că broccoli previne mai multe tipuri de cancer, printre care cancerul la ficat, sân și cancerul de piele.

De asemenea, este bogată în fibre, ceea ce înseamnă că ajută la o bună digestie și previne bolile de stomac.

Varza de Bruxelles

La fel ca broccoli, varza de Bruxelles e recomandată pentru a preveni dezvoltarea celulelor canceroase, ajută la îmbunătățirea aspectului pielii și detoxifică organismul.


S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "