Află ce energii au pietrele semiprețioase! 

Iată 3 pietre pietre semiprețioase care nu sunt doar arătoase, dar care îți și oferă preaplin de energii pozitive, protejându-te de oboseală și de efectele diverselor afecțiuni.

Agatul – oferă energie stimulantă

Agatul este o varietate de cuarț foarte răspândit în lume,cele mai mari zăcăminte găsindu-se în Brazilia,în Africa de Sud și în Mexic. Și-a luat numele de la râul antic Achates – pietrei i se atribuiau puteri magice,se credea că poate apăra posesorii de orice pericol neprevăzut. Din Agat se crează bijuteriile de camee. Are culori extrem de variate,adesea nuanțele fiind stratificate spectaculos,și un luciu sticlos. Cele mai întâlnite sunt agatele albastre și verzi. Este piatra-talisman pentru cei născuți în zodia Fecioarei sau Gemenilor.

  • Energie. Agatele oferă o energie stimulantă,și te ajută să-ți revii după diverse traume fizice sau psihice. Sunt indicate persoanelor care fac meserii în domeniul comunicării sau artistic,dar și oamenilor de afaceri.

 

Amazonitul – alungă energiile negative

Amazonitul și-a primit numele după fluviul Amazon,cele mai mari zăcăminte găsindu-se în Brazilia și în Rusia. Este o varietate de feldspat,cu nuanțe de albastru-verde intens,uneori traversate de linii albe. Este piatră benefică în special pentru cei născuți în Vărsător și în Pești.

  • Energie. Piatra este renumită pentru capacitatea de a transforma energiile negative ale purtătorului în energii pozitive. Combate stările depresive și de oboseală – de origine nervoasă sau musculară. Este o piatră de joncțiune între corp și spirit,dă încredere în sine și crește discernământul. Se mai crede că e piatra longevității și a fidelității în căsnicie.

 

Ametistul – ajută la concentrare

Numele său provine din greaca veche,și însemnă „a nu fi amețit” – căci anticii credeau că,cine bea dintr-o cupă de ametist,poate fi vindecat de beție . Este o varietate violetă de cuarț,culoarea datorându-se concentrației variabile de fier,cupru sau de mangan. Piatra de cea mai bună calitate este transparentă. Zăcămintele cele mai mari se află în Brazilia,Uruguay și Africa de Sud. Este o piatră benefică pentru toate zodiile.

  • Energie. Are capacitatea de a „neutraliza” energiile și gândurile negative,de a echilibra tensiunea arterială,și de a vindeca toate tipurile de adicții. Ajută la concentrare și în procesul de învățare.

Citește și:

Melodii cu puteri tămăduitoare

Beneficiile terapeutice ale băilor cu sareS-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei