Cel mai sănătos dulce din comerț 

Biscuiții digestivi nu îmbunătățesc numai procesul de digestie, ci au efecte pozitive asupra stării de sănătate generale. Această gustare conține bicarbonat de sodiu, acid malic, zahăr într-o cantitate mică și acid tartric, iar cele care lipsesc sunt grăsimile. Motivele pentru care biscuiții digestivi nu trebuie să lipsească din alimentația ta sunt următoarele:

Reduc aciditatea

Cantitatea de bicarbonat de sodiu și amoniu prezentă în biscuiți acționează ca un antiacid, prevenind astfel problemele de aciditate în mod natural. În plus, biscuiții digestivi sunt recomandați persoanelor care au probleme digestive. Mănâncă zilnic câte doi-trei biscuiți digestivi.

Combat constipația

Biscuiții digestivi sunt sursă importantă de fibre – ele sunt cunoscute pentru faptul că îmbunătățesc procesul de digestie și stimulează tranzitul intestinal. Mai mult, acidul malic combate sau previne constipație, o problemă cu care un număr mare de oameni se confruntă. Mănâncă doi-trei biscuiți digestivi când îți bei dimineața ceaiul sau cafeaua.

Favorizează pierderea în greutate

Biscuiții digestivi pot face parte din dietă când vrei să slăbești. Fiind sursă importantă de fibre dietetice, acești biscuiții sunt foarte buni pentru că suprimă pofta de mâncare. Dacă vrei să menții în formă sau să slăbești, mănâncă dimineața un iaurt natural și câțiva biscuiți.

Cresc nivelul de energie

Mănâncă câțiva biscuiți digestivi când te simți obosită. Datorită carbohidraților, biscuiții sunt gustarea care te vor încărca cu energie.

Combat greața și starea de vomă

Greața de dimineață din timpul sarcinii nu este ceva nou, dar mâncând doi biscuiți o poți preveni. Prezența fibrelor dietetice îmbunătățește digestia, motiv pentru care greața și senzație de vomă începe să dispară.

Credit foto: www.lifealth.com


S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "