Știm că pentru a slăbi și pentru a ne menține în formă trebuie să acordăm atenție alimentației și să practicăm sport. Cu toate acestea, foarte multe femei sunt în căutare de soluții care să le ajute să obțină silueta la care visează. Ce pot face pentru a obține rezultate?

Pot include în regimul de slăbit un ceai. El este pe bază de scorțișoară și foi de dafin. Ambele ingrediente sunt cunoscute pentru proprietățile pe care le dețin și pentru abilitățile lor de stimulare a  metabolismului și, implicit, a procesului de pierdere în greutate. Este important de știut că nu este o băutură miraculoasă, dar oferă rezultate pe termen lung.

Scorțișoara

Scorțișoară conține uleiuri esențiale importante și antioxidanți care "stimulează" metabolismul odată ce sunt absorbite în organism, crescând capacitatea de a arde calorii și de a elimina grăsimile. În plus, are un conținut caloric scăzut iar componentele sale reprezintă o sursă importantă de energie pentru organism.

Foaia de dafin

Timp de mulți ani, foile de dafin au fost folosit pentru a stimula metabolismul și pentru a reduce excesul de grăsime. În timp ce nu este la fel de popular precum alte plante și condimente, unii văd dafinul ca cel mai eficient când vine vorba de pierderea în greutate și îmbunătățirea digestiei. Foaia de dafin conține antioxidanți puternici și compuși antiinflamatori care ajută la restabilirea funcției digestive și intestinale, favorizând eliminarea deșeurilor. Proprietățile sale diuretice elimină lichidele reținute în organism, un factor care este direct legat de creșterea în greutate.

Cum prepari ceaiul

Principalul beneficiu al ceaiului de scorțișoară și de foi de dafin este detoxifierea. Totuși, el poate contribui, în general, la arderea grăsimilor din orice parte a corpului, nu numai asupra grăsimii din zona abdomenului. Cel mai important este să îți suplimentezi consumul obișnuit cu o dietă echilibrată și un stil de viață sănătos.

Ai nevoie de:

-    2 cești de apă (500 ml)
-    1 lingură scorțișoară pudră
-    6 foi de dafin
-    1 lingură de miere

Mod de preparare:

Pune apa într-un ibric la fiert. Adaugă scorțișoara și foile de dafin, apoi trebuie să reduci focul la minimum. Acoperă ibricul cu o farfurie și lasă-l în jur de 2-3 minute, după care ia-l de pe foc. Lasă-l să se răcească, apoi strecoară ceaiul într-o cană.

Când se bea:

Se bea o ceașcă de ceai de scorțișoară pe stomacul gol. Păstrează ceaiul rămas și mai bea o ceașcă după-amiaza. Recomandat este să se bea ceai de scorțișoară și foi de dafin de cel puțin trei ori pe săptămână.

Precauție:

Această băutură naturală trebuie evitată dacă urmezi un tratament medicamentos. De asemenea, nu este recomandat persoanelor bolnave de boli hepatice și femeilor însărcinate.


Credit foto: www.organicmiracles.com.au


S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "