Lămâie și vin pentru o digestie mai bună 

De câte ori nu ți s-a întâmplat ca după o masă copioasă să îți promiți că vei mânca mai moderat și vei avea grijă mai mult la alimentație? Problemele digestive pot fi evitate, chiar și atunci când nu reziști tentațiilor culinare, deși recomandarea noastră este să le eviți pe cât posibil excesele!

Dacă totuși ai mâncat prea mult și stomacul tău are de suferit, îl poți ajuta cu aceste leacuri:

-pune o linguriță de praf de copt într-un pahar cu apă, în care adaugi și o linguriță de oțet de mere. Bea această licoare imediat cum disconfortul stomacal a apărut.-mineralele, în special potasiul și magneziul sunt excelente pentru calmarea durerilor de stomac cauzate de alimentele consumate în exces. Totodată, acestea te ajută să scapi de senzația de sațietate. Le găsești cu precădere în legumele cu frunze verzi.


-prepară-ți o limonadă din două lămâi întregi, la o cantitate de 250 ml de apă. Aceasta îți va îmbunătăți digestia și va grăbi procesul de eliminare a reziduurilor.


-un pahar de vin roșu este indicat în cazul problemelor digestive, datorită antioxidanților pe care îi conține. Însă, trebuie să ai în vedere cantitatea – un singur pahar va fi de folos, o cantitate mai mare va face mai mult rău decât bine.
S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "