Metode care te ajută să îți vină menstruația mai repede 

Sunt zile în care ți-ai dori să poți grăbi perioada ciclului menstrual, în special când trebuie să participi la un eveniment important din viața ta. Nu este recomandat să faci frecvent acest lucru, dar poți apela la aceste metode în cazurile urgente. Iată care sunt acestea!

Vitamina C

Vitamina C este de ajutor deoarece stimulează progesteronul, unul dintre hormonii vitali pentru femei, răspunzător de controlarea activitatea hormonală. Dacă vei consuma vitamina C este recomandat să bei mai multă apă ca de obicei.

Exercițiile fizice

Câteodată, motivul pentru care ciclul întârzie să apără este lipsa mișcării care are rolul de a menține întreg organismul sănătos. Dacă ești în formă, șansele ca ciclul menstrual să fie reglat sunt mai mari. Dintre toate exercițiile, abdomenele s-au demonstrat a fi foarte bune deoarece contractă musculatura din zona inferioară. Fă în fiecare dimineață 15 minute de exerciții fizice și vei observa îmbunătățirile.

Ghimbirul

Atât ghimbirul, cât și pătrunjelul pot fi de folos deoarece vor ajuta la dilatarea uterului, ceea ce va accelera procesul ciclului menstrual. Totodată, dacă ai dezechilibre hormonale acestea vor fi reglate. Prepară-ți sucuri proaspete din apă, lămâie, ghimbir și pătrunjel și bea câte un pahar în fiecare dimineață.

Ananasul

Acest fruct este popular pentru accelerarea ciclului menstrual. Include-l în dietă, iar dacă dorești, îl poți consuma în combinație cu miere. Dacă nu ești o fană a ananasului, îl poți înlocui cu mango. Mango are un gust mai dulce și are aceleași efecte.


S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "