Orgasmul, cel mai bun analgezic 

E ceva ce stă între tine și o lume plină de lucruri productive: un orgasm! Dacă mulți dintre oameni văd sexul ca pe activitate recreativă, lasă-ne să-ți deschidem o portiță, pe care, poate, n-ai fi avut curaj să privești. Orgasmul ca o necesitate zilnică.

În decada a treia de viață, începând cu 20 de ani, încep anxietățile și grijile. Îți cauți „un job bun“ într-o perioadă în care joburile nu stau atârnate de gard, te străduiești să-ți pui la punct o carieră, poate îndrăznești să visezi la o casă... Între 30 și 40 de ani ești înglodată în datorii, anxietățile se adâncesc, la fel și migrenele.

Doctorii îți spun că asta face parte din procesul de îmbătrânire și-ți prescriu un castronel cu pilule care-ți alterează starea psihică, inducându-ți, vezi bine, un fals sentiment de liniște. Dar, în loc de Xanax, nu mai bine încerci tu un orgasm pe bază zilnică? 

Lăsând la o parte faptul că depresia e scumpă și nu-ți permiți, orgasmul e gratis și e mult mai bun pentru sănătatea ta psihică. Schimbări simple pe care poți să le faci îți pot îmbunătăți în mod sensibil calitatea vieții.

Sex, sex, sex

Poți să îmbini dieta sănătoasă cu o oră de meditații în fiecare dimineață și ai să vezi cât de bine ai să începi să te simți imediat. În loc să-ți hrănești anxietățile, mai bine le lași să flămânzească.  Sănătatea și starea fizică de bine îndepărtează anxietatea, pe câtă vreme obsesiile și fanatismele nu fac decât s-o adâncească.

Sexul matinal e excelent pentru un început de zi. Începe-ți ziua cu un orgasm (sau cinci) și-o să vezi c-or să-ți ia durerea cu mâna.

De altfel, un studiu făcut în 2013 a arătat că 60 la sută dintre cei care suferă de migrene au scăpat de ele după o partidă de sex. 

Endorfinele eliberate în timpul sexului funcționează pe post de analgezic. Un orgasm, obținut sub orice formă, îți ia durerea de cap cu mâna! Studiile arată că sexul cu un partener scade tensiunea arterială și calmează prin eliberarea oxitocinei.

Și uite așa, orgasmul e cel mai bun analgezic!

Sursă foto: www.freepik.com
S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "