Vezi ce boli poți trata cu folia de aluminiu 

Folia de aluminiu este folosită des pentru împachetarea mâncării, însă, între timp a fost descoperit faptul că deține și proprietăți curative.

Beneficiile foliei de aluminiu în tratarea afecțiunilor

Specialiștii ruși și chinezi au descoperit că folia de aluminiu poate fi folosită pentru atenuarea durerilor din diferite părți ale corpului. Inițial,această metodă a fost utilizată în medicina tradițională chineză,apoi studiată de cercetătorii ruși.

Totodată,medicul austriac Wilhelm Reich,a descoperit o modalitate inedită de tratare a unor afecțiuni. Răceala,radiculita,spondiloza cervicală sau guta,sunt doar câteva dintre ele.

Citește și:Folosești folia de aluminiu când gătești? Vezi la ce te expui

Tot ce trebuie să faci este să înfășori direct pe piele cu partea lucioasă a foliei zona afectată,apoi s-o fixezi cu un bandaj. Folia de aluminiu reflectă biocurenții înapoi spre meridianul energetic de unde ei se formează și durerea dispare,deoarece folia are efect antiinflamator.

Folia de aluminiupoate fi folosită și dacă durerea persistă la nivelul cotului,spatelui,brațelor,gambelor și al articulațiilor. În plus,o poți utiliza și în cazul afecțiunilor precum nevralgie sciatică,reumatism,artrită și calcificare.

Potrivită pentru eliberarea frigului din corp

Învelește picioarele cu 5 sau 7 bucăți de folie de aluminiu,împăturite cu bumbac după fiecare strat de folie. Lasă învelișurile să acționeze 60 de minute,apoi dezvelește picioarele și repetă tratamentul după 2 ore.

Citește și:De ce sunt periculoase oalele de aluminiu

Tratează reumatismul

Folia de aluminiu este un puternic antiinflamator. Acest lucru înseamnă că poți trata reumatismul. Învelește picioarele și încheieturile. Procedeul este același ca la eliberareafrigului de corp. Repetă procesul timp de o săptămână. În funcție de rezultatul pe care-l vei obține,faci o pauză și repeți tratamentul până când durerea va dispărea.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite


Ultima ediție
Click! pentru femei

Alimente care grăbesc îmbătrânirea-nr.46(472)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei  

12 luni - 91 lei