Cele mai frumoase 7 locuri în care să mergi în luna de miere 

Majoritatea cuplurilor care vor să se căsătorească se gândesc și la locul în care ar vrea să meargă în luna de miere. Acolo trăiesc cele mai frumoase și memorabile momente de fericire. Cu siguranță că și tu vrei să fie un loc diferit, special și elegant și să nu fie costisitor.

Iată care sunt cele mai frumoase și perfecte locuri în care te poți duce în luna de miere:

Costa RicaEste cel mai frumos loc în care poți respira aer curat,nepoluat,iar plajele cu apa albastră sunt perfecte pentru relaxare.

ThailandaEste locul perfect cu o cultura diversificată,cu cele mai frumoase centre de spa din lume,dar și pentru degustarea fructelor exotice.

Citește și:Topul celor mai vechi ruine din Turcia

Africa de SudRegiune cu zonă de coastă și plaje relaxante,te poți bucura de vizionarea de animale,cum sunt bivolii,elefanții,leul sau leopardul în habitatul lor natural.

GreciaEste țara cu foarte multe locuri care merită să fie vizitate. Acropolis,Cretasau Atena dar și altele în care poți trăi o adevărată aventură.

FloridaEste locul perfect pentru luna de miere,mai ales dacă vrei să te bucuri de soare. În plus,te poți duce în orice perioadă a anului.

Citește și despre:Cele mai vechi oraşe din lume

HawaiiAcesta este locul care trebuie explorat și este bogat în plaje și vulcani.

Mexic

Unde poți explora o lume nouă,să vezi coride și gusta cele mai picante mâncăruri? În Mexic,care este locul perfect pentru petrecerea lunii de miere.

Sursă+credite foto:www.pouted.com

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Ceaiurile de slăbit. Eficiente sau nu?

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei        

12 luni - 91 lei

" "