Cele mai frumoase croaziere din lume 
Croazierele reprezintă o modalitate excelentă de a vedea multe locuri într-un timp scurt. Iată care sunt cele mai interesante excursii de acest gen!


Insulele Hawaii

 În călătoria cu vaporul spre Hawaii te vei simțiți ca pe o insulă, chiar și atunci când în jurul tău nu vei vedea decât oceanul. Când vasul va face opriri, vei avea ocazia să explorezi insulele hawaiiene, să faci cumpărături sau pur și simplu să te relaxezi pe plajă.

Marea Mediterană

Căutați o destinație cu peisaje uimitoare și încărcate de istorie? Pornește într-o croazieră pe Marea Mediterană și nu vei fi dezamăgită. Aceste croaziere sunt ideale pentru adulții care vor să cunoască culturi și obiceiuri diferite de ale lor.

Insulele Caraibe

Dacă visezi la o excursie în Caraibe, poate fi dificil să te decizi în ce insulă să mergi. Dar călătoria pe o navă de croazieră îți permite să le vezi aproape pe toate. Ulterior, în câțiva ani, poți merge cu un alt mijloc de transport pe insula care ți-a plăcut cel mai mult. Această excursie este foarte potrivită pentru întreaga familie.

Țările Baltice

Această croazieră îți oferă ocazia să vezi țări precum Rusia, Estonia, Polonia și Germania, să te bucuri de arhitectura incredibilă și de locurile pline de istorie. Principalul avantaj este că există distanțe foarte scurte între porturi, așa că vei avea suficient timp la dispoziție să pentru vizite și cumpărături.


S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "