Cele mai frumoase destinații de iarnă pentru un city break 

Zăpadă, târguri de Crăciun, orașe frumos împodobite în haine de sărbătoare, iarna și mai ales înaintea sărbătorilor e prilejul perfect pentru un city break într-un oraș din Europa. Noi îți spunem care sunt cele mai frumoase destinații în care să petreci câteva zile de vis: 


Tallinn

Capitala Estoniei se transformă în această perioadă într-un oraș de poveste. Nu este foarte aglomerată, având un aer de oraș provincial, iar mâncarea tradițională este delicioasă. Vinul, cafenelele cochete în care să-ți petreci după-amiezile, catedrala fermecătoare sunt câteva detalii care recomandă Talinn-ul ca una dintre cele mai bune destinații de iarnă pentru un city break.

Oslo

Poate că ideea de a pleca într-un oraș nordic în perioada iernii nu încântă pe toată lumea. Ei bine, este o idee fantastică fiindcă orașul e plin de culoare și lumină. Patinoare, priveliștea de poveste, numeroasele activități de iarnă sunt printre atracțiile pe care le oferă Oslo.

Sevilla

E orașul ideal pentru un city break dacă vrei o mică pauză de la decorațiile și colindele de Crăciun. Dacă vrei doar să admiri arhitectura spectaculoasă a orașului, să savurezi mâncărurile specifice locului și să te bucuri de o vreme de primăvară, Sevilla e orașul în care trebuie să mergi.

Berlin

Capitala Germaniei pare că se transformă în perioada iernii. Lacurile îngheață, pretutindeni orașul e împodobit cu brazi și luminițe, iar piețele de Crăciun te fac să intri în atmosfera de sărbătoare.

Valletta

Arhitectura orașului e spectaculoasă și desprinsă parcă din epoci demult apuse. Prețurile sunt mai mult decât acceptabile, vremea blândă, orașul e liber. Vizitează locurile istorice și admiră peisajul desprins parcă din cărțile de istorie.


S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "