Cele mai romantice lucruri pe care le poți face în Paris 

Niciun oraș din lume nu se compară cu Parisul atunci când vine vorba de alegerea unei destinații romantice de călătorie. Nu-i de mirare că este supranumit Orașul Iubirii și că se  află în topul listei de locuri de vizitat al majorității cuplurilor.

Iată ce lucruri romantice poți face într-o escapadă în Orașul Iubirii:

Plimbări pe malul Senei

Unele dintre cele mai romantice lucruri pe care le poți face în Paris nu costă absolut nimic. O plimbare pe malul Senei este unul dintre ele. Frumusețea peisajelor te va impresiona și îți va induce o stare de romantism.

Vizitează noaptea Muzeul Luvru

Ziua, cozile sunt interminabile la Muzeul Luvru, având în vedere că este cel mai vizitat muzeu din lume. Noaptea însă, lucrurile stau cu totul diferit. Două zile pe săptămână, mai exact miercurea și vinerea, muzeul este deschis până la ora 22. Iluminat, acesta pare desprins din povești, ceea ce nu poate fi decât foarte romantic.

Vizitează cafenelele pariziene

Mâncarea, cafeaua și vinurile de calitate sunt sinonime cu capitala Franței, așa că de ce să nu le savurezi într-un decor de poveste alături de persoana iubită.

În foarte multe locații din Paris chelnerii încă mai poartă uniforme ca pe vremuri, iar decorul pare desprins din filmele de epocă.

Plimbări în Grădinile Luxemburg

Parisul are unele dintre cele mai frumoase parcuri și grădini din lume, iar un loc plin de flori nu poate fi decât romantic.

Turul Parisului într-o mașină sau trăsură de epocă

Dacă vizitezi Parisul alături de iubitul sau soțul tău, atunci o plimbare romantică prin oraș într-o mașină de epocă va fi o experiență de cuplu de neuitat.

Sursa foto: icdp.net

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "