Cum să-ți faci bagajul de vacanță într-un mod inteligent 

Când trebuie să ne facem bagajul pentru vacanță, avem tendința să luăm cu noi multe haine pe care nici nu apucăm să le purtăm. Iată ce nu trebue să-ți lipsească atunci când pleci de acasă pentru mai multe zile!

Hanoracul

Uneori vremea poate fi imprevizibilă și de aceea este important să iei cu tine atât haine subțiri, cât și groase. Hanoracul este o piesă vestimentară practică, pentru că îl poți asorta la mai multe ținute, nu ocupă mult spațiu și ține de cald în zilele friguroase.  

Haine versatile

Evită să pui în bagaj tricouri din materiale care sunt prea strâmte, nu lasă pielea să respire sau care nu sunt ușor de accesorizat. Hainele și încălțămintea trebuie să fie cât mai lejere pentru a putea practica orice activitate, indiferent dacă este vorba de alergat, urcat pe munte sau mersul la cumpărături. De asemenea, culorile pieselor vestimentare trebuie să fie neutre, iar ca accesoriu alege un colier pe care să-l poți purta și pe post de curea pentru talie și astfel vei câștiga spațiu.

Haine din polyester

Dacă plănuiești să faci mișcare în vacanță, atunci alege piese vestimentare din polyester. Acest material lasă pielea să respire și nu absoarbe mirosurile neplăcute, de aceea este folosit adesea la confecționarea hainelor pentru sportivi. Totodată, se poate împacheta de mai multe ori fără să se șifoneze.

Geaca de fâș

Când îți faci bagajul, ia cu tine o geacă care să fie utilă în orice condiții. Geaca de fâș este foarte practică, mai ales pe timp de ploaie, pentru că nu permite apei să pătrundă. Aceasta nu se șifonează și ește ușoară, așa că poate fi purtată în rucsac și scoasă ori de câte ori e nevoie.
 

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Remedii pentru picioare umflate-nr.25(503)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "