Delta Dunării – oază de relaxare pentru familii (P) 

Dacă încă nu ți-ai făcut planuri pentru sezonul estival, odată cu vacanța mare a copiilor, ar trebuie să iei în calcul o escapadă la început de iulie în Delta Dunării. Acest paradis este locul perfect pentru relaxare în natură, dar și pentru a scăpa de agitația marilor orașe.

Delta Dunării a devenit o destinație accesibilă tuturor romanilor, datorită ofertelor speciale de la Gulliver Delta Resort, care îți pune la dispoziție pachete de vacanță de 3 sau 4 nopți de cazare cu mese tip bufet, transport cu autocar și transferuri cu barca, care pornesc de la numai 474 lei de persoană.

Plimbări cu barca pe canale și relaxare la plajele sălbatice

Înscrisă pe listele patrimoniului mondial UNESCO încă din 1991 și declarată Rezervație a Biosferei, Delta Dunării este un ținut al recordurilor. Aici se întinde cel mai tanăr pămant european care crește în medie cu circa 40 de metri pătrați în fiecare an, datorită avluviunilor aduse de Dunăre și tot aici vei putea admira cea mai mare suprafață compactă de stufăriș de pe glob.

Ideală pentru o sesiune de birdwatching, delta numără peste 300 de specii de păsări sălbatice, reprezentand circa 80% din avifauna Romaniei și tot aici au răsărit unele dintre cele mai săbatice și superbe fasii de pămant din Europa –Sacalin și Musura, cele mai noi insulițe din țara noastră care oferă peisaje rupte din destinațiile exotice.


Favorita familiilor cu copii, Delta Dunării este locul care te vrăjește de la prima vedere datorită peisajelor pitorești, cu plaje sălbatice, lacuri de smarald, canale mărginite de vegetație luxuriantă, nuferi și lotuși colorați, liniște și tradiții lipovenești bine păstrate. Descoperă acest paradis în cadrul unui sejur la Gulliver Delta Resort, hotelul modern amplasat în inima deltei la confluența dintre brațul Sfantu Gheorghe și canalul Uzlina.

Gulliver Delta Resort – hotelul ideal al familiilor cu copii

Gulliver Delta Resort a fost construit în armonie perfectă cu natura, dispunând de numeroase facilități pentru momente magice în acest ținut. Întins pe o suprafață de circa 10.000 de metri pătrați, resortul dispune de o piscină de 18x10 metri, înconjurată de o plajă cu șezlonguri, umbreluțe și un bar de unde poți servi răcoritoare. Grădina luxuriantă cu hamace și balasoare asigură răcoarea în zilele calde de vară, în timp ce pontoanele sunt ideale pentru pescuit sau admirat apusul.


Chiar și cei mai mici membri ai familiei găsesc aici paradisul. În cadrul hotelului este amenajat un spațiu de joacă dotat cu leagăne, tobogane, căsuțe, trambuline și un mini-teren de fotbal, numai bun pentru competiții sportive.

Last Minute Delta Dunării – Gulliver Delta Resort 3*

*Weekend in Delta 3 nopti – tarife de la 474 lei/persoana – plecare din 06.07; sau de la 594 lei/persoana – plecari din 13.07; 20.07; 27.07.

*Delta pentru toti 4 nopti – tarife de la 489 lei/persoana – plecare din 02.07 si 09.07; sau de la 620 lei/persoana – plecari din 23.07; 20.07.

Servicii incluse: cazare cu mese tip bufet conform programului ales (demipensiune/pensiune completa/ all inclusive), transport autocar Bucuresti, transfer cu barca Murighiol – Uzlina – Murighiol. Detalii pe www.gullivertours.ro , call center 021.794.75.07, 0784.215.628.


S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "