Destinații în care poți călători singură 

Călătorind singură ai parte de o experiență eliberatoare care promovează descoperirea de sine, extinde zona de comfort și relaxare și hrănește pasiunile. Avem libertatea de-a crea propriul program, de a fi sociabile atunci când vrem și să ne relaxăm atunci când vrem.

Călătoria ne va deschide noi oportunitaăți de a cunoaște oameni noi și de a forma legături mai puternice decât dacă ai fi fost cu un partener lângă tine.

Fiecare femeie ar trebui să aibă această experiență cel puțin o dată în viață. Probabil că te întrebi:Dacă mă duc singură sunt în siguranță? Nu este o întrebare surprinzătoare având în vedere faptul că 47 % dintre agenții de voiaj au luat ca nota cea mai mare preocupare a femeilor care călătoresc singure,confruntarea cu situații periculoase.

Chiar dacă stai acasă sau călătorești singură,ești conștientă de împrejurimi. Aplicarea unui echilibru de precauție și încredere și folosirea instinctului pentru a lua decizii te ajută să mergi pe un drum lung oriunde și cu oricine.

În această listă se regăsesc țările cele mai sigure,în care poți vizita multe locuri,cunoașterea de noi oameni și crearea de noi prietenii.

Roma,Italia

Capitala unei țări cunoscute pentru dragoste,produse alimentare delicioase,oameni frumoși și centru al modei,Roma este o experiență care se complace cu toate cele cinci simțuri. Mergând pe jos în acest oraș vibrant îți permite să te simți pe deplin prezentă și împuternicită.

Chiang Mai,Thailanda

Amplasat la poalele din nordul Thailandei,Chiang Mai prezintă cultura thailandeză,în timp ce-ți permite să găsești zen-ul. Cu o abundență de mâncăruri vegetariene,stiluri de yoga și peste 300 de temple budiste presărate de-a lungul orașului,acest oraș este destinația perfectă atât pentru căutător,cât și pentru călătorul conștient de sănătate.

Goa,India

Goa primește anual peste două milioane de vizitatori,având peste 30 de plaje. Este locul în care o femeie se simte în siguranță și poate călători fără griji.

Melbourne,Australia

Cunoscut pentru cultura artistică,premiat pentru produse alimentare și muzică live,Melbourne este un oraș sigur,interesant și plin de viață pentru femeile care vor să călătorească singure.

 Tulum,Mexic  

Amplasat pe Marea Caraibelor,la doar câteva ore de Cancun și Playa del Carmen,plajele cu nisip alb și apele marine sunt suficiente pentru a te relaxa și a fi fericită. Frumos,în condiții de siguranță și cel mai silențios decât zonele turistice din împrejurimi,Tulum este un loc de refugiu tropical de relaxare.

Amsterdam,Olanda

Înconjurat de arhitectură frumoasă și muzee de renume mondial,Amsterdam este un oraș sigur,prietenos,care merită explorat singură,deoarece nu te vei plictisi. Prin închirierea unei biciclete poți explora istoria de la Muzeul Van Gogh și Casa Annei Frank.

Credit foto:www.lifehack.org

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Soluții eficiente ca să te încălzești rapid-nr.3(481)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei         

12 luni - 91 lei

" "