Destinații la mare căutare în 2018 

Anul acesta, trebuie să explorezi lumea. Agențiile de turism îți propun sejururi în cele mai fascinante colțuri de lume. Așa că, ia-ți din timp biletele de avion ca să te bucuri de prețuri mai mici. Dacă încă nu știi în ce locuri să mergi, iată câteva destinații la mare căutare în 2018: 


Sapporo, Japonia

Orcine a fost măcar o dată în Japonia, știe că țara e absolut minunată, cu o cultură total diferită de a noastră. Anul acesta, Sapporo este locul pe care trebuie să-l vizitezi. Munții, peisajele, cultura și mâncarea sunt doar câteva detalii care recomandă Sapporo.


Puebla, Mexic

Al patrulea cel mai mare oraș din Mexic, Puebla, este locul în care trebuie să mergi dacă vrei să descoperi cultura mexicană. Orașul a trecut printr-un cutremuri puternic anul trecut, dar autoritățile au reușit să refacă în scurt timp clădirile distruse.

Puebla este locul unde mănânci cea mai bună chalupa, un specific mexican din brânză, lăptucă și salsa. Peisajele îți taie respirația, iar clima este una foarte caldă.


Creta, Grecia

Deși poate ai vizitat deja Creta, ei bine, nu strică să îți mai planifici încă o vacanță aici. Legende antice fascinante, preparate delicioase cu specific grecesc, mituri și mult soare te așteaptă.


Cajamarca, Peru

Renumit pentru bisercile construite în stil baroc, Cajamarca este locul în care poți face drumeții, în carete vei pierde pe micile străduțe pline de farmec și vei descoperi o cultură bogată, dar și oameni calzi și primitori.


Yunnan, China

Se află printre cele mai căutate destinații de vacanță de anul acesta datorită diveristății etnice pe care o are. Descoperi un colț cosmopolit, cu obiceiuri și specific cultural foarte variat, cum în puține locuri reușești să găsești.

Tot aici se află și unul dintre cele mai mari canioane ale lumii, cascade și peisaje considerate a fi cele mai frumoase din lume.


Sursa foto: worldoftravel.com, globaladventures.com, discovergreece.com, anywhere.com, tourist-destinations.com, youtube.com.

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "