Insula Toberua, din arhipelagul Fiji, a fost scoasă la vânzare. Cât costă 

Este un paradis exotic unde toată lumea și-ar dori să ajungă. Cu toate că nu este o insulă mare, este o oază de liniște, aer curat și relaxare. A fost scoasă la vânzare recent și, cel mai probabil, va fi cumpărată de o vedetă sau de un om de afaceri înstărit. Insula Toberua, din arhipelagul Fiji, a fost scoasă la vânzare acum 40 de zile.

Paradisul exotic din Fiji a fost evaluat la suma de 6,1 milioane de dolari. Pe această locație se află deja un resort de vacanță. Ceea ce înseamnă că, viitorii proprietari ai insulei, își vor amortiza investiția. Insula Toberua este în circuitul turistic de 50 de ani.

Paradisul cu palmieri, nisip fin, apa ca lacrima și vietăți marine care o înconjoară este vizitată des de turiști. Constructia deja amplasată aici este una luxoasă și de vis. Complexul turistic este format din mai multe bungalowuri, un SPA, un restaurant și un bar. Locația are 16 dormitoare, fiecare cu propria baie.

Proprietarii actuali dețin complexul acesta de 10 ani. Susțin că a fost o reală plăcere să locuiască și să lucreze acolo, dar este momentul pentru o schimbare. Așa că, după ce vor vinde insula, se vor îndrepta spre o zonă nouă, necunoscută.

Locația se află la 45 de minute distanță cu taxi și barcă de insula mamă Viti Levu, în Oceanul Pacific. 

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "