Mărginimea Sibiului, în topul destinațiilor pentru detoxifiere digitală 

Vești bune pentru românii care vor vacanțe departe de laptopuri, tablete și telefoane. ”Mărginimea Sibiului, situată în Transilvania este destinația perfectă pentru o detoxifiere digitală în mijlocul naturii. Regiunea este atât de fascinantă, încât pare ireală. Călătorii din toată lumea sunt uimiți de multele minuni pe care le oferă aceste 18 localități românești din sud-vestul județului Sibiu”, scrie site-ul European Best Destinations. 

Mărginimea Sibiului, în topul destinațiilor pentru detoxifiere digitală! Este locul perfect unde te poți duce într-o vacanță relaxantă și benefică sănătății tale mentale.

Alături de Mărginimea Sibiului, din acest clasament mai fac parte Muntele Isola din Italia, stațiunea Jurmala din Letonia, Landlust din Austria, Faial din Portugalia, Nin din Croația, Mulranny din Irlanda, Durbuy din Belgia, Sooamaa National Park din Estonia, Skagafjordur din Islanda, Silly din Belgia, Soca Valley din Slovenia, Kuldiga din Letonia, Ebro din Spania, Waimes din Belgia, Goierri din Spania, Sheeps Head din Irlanda, Wild Taoga din Finldanda și Tournus din Franța,.

Ce este detoxifierea digitală

Detoxifierea digitală este un termen nou apărut în lupta cu gadgeturile care ne-au acaparat. Cu toate că tehnologia ne ajută, sunt oameni care devin dependenți de ele. În era în care nimeni nu mai scoate nasul din smartphone, câțiva oameni încearcă să ne aducă aminte că viața nu este în ecranul unui gadget.

Natura este cel mai bun detoxifiant digital. Este modul prin care te deconectezi pentru câteva ore sau zile de tot ce ține de internet, e-mail, gadgeturi și iei contact cu lumea reală.

”Sunteți hiperconectați, fie la locul de muncă, fie în viața personală. Sunteți conectați atunci când lucrați, când mâncați, când vă odihniți… poate că este timpul să vă deconectați pentru câteva zile și să descoperiți destinațiile perfecte ale turismului durabil pentru o detoxifiere digitală. Peisaje uimitoare, sport, gastronomie și activități culturale vă vor îndepărta de tirania e-mailurilor și a rețelelor sociale”, a mai scris site-ul.

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "