Misterul legat de Triunghiul Bermudelor a fost dezlegat! 

Misterul legat de Triunghiul Bermudelor, cunoscut și sub numele de”Triunghiul Diavolului”, este unul dintre cel mai vechi din lume. După mai multe teorii, se pare că oamenii de știință au reușit să ajungă la o concluzie.

Triunghiul Bermudelor este o zonă triunghiulară ca formă,cu cele trei colțuri localizate în Insulele Bermude,Porto Rico și Fort Lauderdale. Există anumite speculații cum că în acea regiune se întâmplă foarte des fenomene paranormale,cum sunt:dispariții ale unui număr mare de vase și avioane,activități paranormale în care legile fizicii sunt date peste cap,care au fost puse inclusiv pe seama ființelor extraterestre.

Cel mai mare și vechi mister din lume se pare că a fost dezlegat!

Acestea au fost mereu un mister,pentru care până acum niciun om de știință nu a găsit vreo explicație. Dar,se pare că s-a ajuns în cele din urmă la o concluzie legată de ceea ce se întâmplă acolo.

”Norii ucigași”

Oamenii de știință care au urmărit actualizările meteorologice ale acestui loc susțin că așa-numiții ”nori ucigași” și tiparele meteorologice ar putea să fie adevărații vinovați de disparițiile navelor și avioanelor.

”Aceste hexagoane sunt în eseță bombe de aer. Sunt formate de microrafale de vânt pe direcție verticală,care lovesc suprafața oceanului și formează valuri de dimensiuni foarte mari,mai ales când acestea ajung să se ciocnească,”a declarat meteorologul Randy Cerveny.

Vântul suflă cu o viteză de 170 de mile pe oră (mph)

Acest lucru este cu adevărat interesant. Cercetătorii susțin că norii care au formă hexagonală și care se formează în acel loc ajung la o lungime ce variază între 32-90 de kilometri. Acestea provoacă formarea de vânturi foarte puternice,care pot scufunda cu ușurință nave,dar duc și la dispariția avioanelor masive.

Norii care formează vânturile ajung aproximativ la 20-55 de mile

Acești nori se formează de obicei pe partea vestică a zonei care formează Triunghiul Bermudelor. Norii au o formă ciudat de liniară și este ceva care nu este deloc comun.

Se formează valuri imense

Cu o viteză de 170 de km/h,care este egal cu Uraganul Katrina,rapoartele arată că valurile ajung la o înălțime foarte mare,aproximativ 45 de picioare înălțime.

Concluzie:  

Așadar,în conformitate cu cele scrise mai sus,oamenii de știință acum au ajuns la o concluzie legată de marele mister din Triunghiul Bermudelor,care a fost considerat unul dintre cel mai dificil mister nerezolvat. Norii de formă hexagonală sunt,de fapt,cei care au avut legătură cu toate disparițiile de-a lungul timpului.

Credit foto:www.efemeride.ro

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "