Oferte de vacanță de Valentine’ Day 

Sărbătoarea îndrăgostiților bate la ușă și este momentul să te gândești unde vei petrece această zi specială. Iată câteva oferte de vacanță de Valentine’ Day!

 Oferte de vacanță de Valentine’ Day. Sinaia 

Dacă nu ai timp să pleci prea departe poți petrece clipe minunate la munte,la noi în țară,chiar la Sinaia. Tarifele la un hotel de trei stele pornesc de la 258 de lei de persoană și include cazarea,2 nopți,micul dejun și cina festivă de Valentine’ Day. În rest îți poți petrece ziua pe pârtie sau poți vizita minunatul palat Peleș,reședința Casei Regale a României. La fel de frumos este și cazinoul din Sinaia,o adevărată bijuterie arhitecturală.

 Oferte de vacanță de Valentine’ Day. Veneția 

Romantismul este la el acasă în Veneția,unde te poți plimba oricând într-o gondolă pe frumoasele canale. Este o destinație în care ajungi cu ușurință cu doar 168 de euro de persoană,în acest preț fiind inclus biletul de avion și cazarea cu mic dejun inclus la un hotel de trei stele. Aici poți vizita Basilica și piața San Marco,palatul Dogilor,podul Rialto și parcul Aqualandia.

 Oferte de vacanță de Valentine’ Day. Istanbul 

O vacanță cu totul specială și de care cu siguranță îți vei aminti peste ani este la Istanbul. Pășește în orașul sultanilor,unde vei descoperi fascinantul orient la fiecare pas. Tariful pentru trei nopți de cazare începe de la 189 de euro și este inclus micul dejun,transportul cu avionul,taxele de aeroport și bagajul de mână și cel de cală. Istanbulul este un oraș încărcat de istorie,Palatul Topkapî,Muzeul Sfânta Sofia,Moscheea Albastră sau Palatul Scufundat sunt doar câteva obiective turistice din zona centrală a orașului care nu trebuie ratate.

Oferte de vacanță de Valentine’ Day. Paris

Atunci când te gândești la cele mai romantice orașe din lume,cu siguranță Parisul este primul care-ți vine în minte. Îți poți sărbători iubirea chiar în orașul luminilor cu un sejur care pornește de 249 de euro de persoană. Tariful cuprinde 3 nopți de cazare,micul dejun,transportul cu avionul,taxele de aeroport și bagajul de mână și cel de cală. În Paris poți vizita celebrul Muzeu Luvru,poți admira impunătorul turn Eiffel sau te poți plimba prin grădinile Luxemburg. Alte obiective care trebuie vizitate sunt Basilica Sacre Coeur,Catedrala Notre Dame și grădinile de la Versailles.

Oferte de vacanță de Valentine’ Day. Barcelona

Cum temperaturile sunt destul de scăzute în această perioadă,te poți bucura de mai multe grade în termometre în unul dintre cele mai cosmopolite și mai animate orașe ale lumii,Barcelona. Pentru un sejur de trei nopți,la un hotel de trei stele vei plăti în jur de 270 de euro,cu mic dejun și transport cu avionul inclus. În capital Cataloniei vei putea vizita celebra catedrală Sagrada Familia,Muzeul Pablo Picasso,Acvariul din Barcelona,parcul Guell-decorat de Antoni Gaudi,Muzeul Ciocolatei și te poți plimba pe La Rambla,una dintre cele mai cunoscute străzi din lume.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei