Spectaculos: fermă de oi transformată în staţiune de relaxare 

Undeva, în îndepărtata Islandă, cu peisaje montane cu iarbă de un verde crud, a apărut o oază specială. CasoTeca îţi prezintă ceva spectaculos: fermă de oi transformată în staţiune de relaxare.


O fermă de oi ascunsă în peisajul montan al peninsulei islandeze Troll a fost transformată într-o uimitoare staţiune pentru relaxare. Deplar Farm este înconjurat de peisaje uluitoare, iar complexul nici că putea fi mai bine ascuns. Peisajele din zonă sunt spectaculoase. În plus, vechea fermă a fost renovată cu materiale locale şi are un acoperiş verde.

S-au folosit materiale din surse locale pentru renovare

Deși a fost transformat într-un complex cu cabane de lux, ferma păstrează încă o mare parte din caracterul vechi. Materialele din surse locale au fost utilizate în procesul de renovare, inclusiv piatra naturala din râurile din apropiere. Un acoperiș acoperit cu iarbă se întinde pe lungimea clădirii întunecate a lemnului, ajutându-l să se amestece în peisajul natural.

Bun pentru sporturi de iarnă

Complexul oferă 13 camere cu baie proprie, fiecare având o mulțime de ferestre mari pentru a oferi o vedere stelară asupra munților, a lacurilor și a râurilor din jur. Oaspeții care nu se mulțumesc să se bucure de vedere din căldura lounge-ului sau a spa-ului, se pot bucura de numeroase activități palpabile în zonă. Pot practica de la heli-sking sau pot face plimbări cu snowmobilul. Și pentru o experiență de ultimă oră, oaspeții pot admira Luminile Nordului în timp ce înot în bazinul infinit cu apă geotermală. Iată mai jos poze spectaculoase cu vechea fermă de oi.


Citește mai multe despre ferma de oi transformată într-o oază de relaxare pe casoteca.ro

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "