Vedete

Armand Assante, întâlnire cu fanii români

Armand Assante, întâlnire cu fanii români

Cinema City reprezintă locul în care actorii de la Hollywood se simt ca acasă, atât pe marele ecran, cât şi în sala de cinema. Vineri, 20 aprilie, celebrul actor american Armand Assante a fost prezent, alături de echipa filmului, la megaplexul Cinema City din AFI Cotroceni, la premiera specială pentru public a producţiei româneşti „The Wanderers - Vânătorul de spirite”.

Citește tot
Super Monkeys lansează  piesa “Much better”feat. Ioana Ignat

Super Monkeys lansează piesa “Much better”feat. Ioana Ignat

“Much better”: așa sună și cel mai nou proiect de pe piața muzicală românească format din doi DJ-i și producători din țară! O coproducție Cat Music și MediaPro Music, primul single lansat de Super Monkeys este un featuring cu Ioana Ignat, talentata artistă care a cucerit publicul cu hituri precum “Nu mă uita” și “Nu mai e”. “Much better” este o o piesă fresh, cu beat-uri pop-dance, ce se îmbină cu lyric video-ul plin de culoare al celor doi DJ-i. 

Citește tot
„Rochia Mea” - cel mai sexy clip al lui Ruby de până acum

„Rochia Mea” - cel mai sexy clip al lui Ruby de până acum

După o pauză de câteva luni, Ruby revine cu cel mai fresh produs al acestui an: „Rochia Mea”. Un clip bogat și plin de senzualitate, aduce în același loc dansatoare de cabaret, zeci de ținute sexy, decoruri construite special pentru acest concept și mai mult de 22 de ore de filmare. Toate acestea în regia lui SAN, după un concept și scenariu marca Ruby. 

Citește tot
Mark Azekko lansează „Insane”, featuring Misha Miller

Mark Azekko lansează „Insane”, featuring Misha Miller

O coproducție DeMoga Music și Cat Music, single-ul este însoțit de un videoclip fresh, filmat în Los Angeles, Statele Unite, o producție video marca NGM Production. Personajul principal din clip este o fată care străbate noaptea străzile din LA, singură. O vedem în diferite stări extreme – suferă, râde, plânge, dansează - exprimând prin mișcările ei versurile și vibe-ul piesei.

Citește tot
Delia lansează videoclipul “Du-te-mă”

Delia lansează videoclipul “Du-te-mă”

Nonconformistă, cameleonică, mereu surprinzătoare, Delia revine cu un nou single, care se numește “Du-te-mă”. Piesa a fost compusă integral de către artistă și produsă de Alex Cotoi, care a creat majoritatea hiturilor Carla’s Dreams, dar și single-ul anterior al Deliei, “Fata lu’ tata”.

Citește tot

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

De ce e bine să folosești balsam de buze-nr.16(494)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei         

12 luni - 91 lei

" "