A fost Claudia Pavel jumătatea lui Smiley? Au ținut totul secret 

Pe Claudia Pavel o ştii de pe vremea când cânta în „Candy” sau ca și Cream. Şi-a schimbat numele de scenă și parcă şi înfăţişarea. În viața personală, cântăreața a rămas destul de discretă.

Povestea de dragoste dintre ea și Smiley ar fi avut loc în urmă cu 10 ani, atunci când au înregistrat împreună piesa "Jumătatea ta". Smiley facea parte din formația "Simplu", iar Claudia era cunoscută drept "Cream".

În ciuda zvonurior, cei doi nu au confirmat niciodată că au fost împreună.

De atunci, viața Claudiei Pavel s-a schimbat mult în ultimii ani, aceasta și-a încercat norocul în actorie, are un copil, s-a mutat din America în România. 

În 2014, întoarsă din America, cântăreaţa a vorbit despre legătura sa cu artistul Smiley. „Au fost niște suspiciuni ale presei”, a declarat ea pentru Kanal D.


Claudia Pavel, implicată într-un nou scandal

Cântăreaţa ar fi hotărâtă să o dea în judecată pe vedeta TV Brigitte Sfăt din cauza unor afirmaţii pe care aceasta le-a făcut în reality show-ul „Ferma“, unde sunt concurente. Brigitte a afirmat că unul dintre foștii ei soți, Octavian Sfăt, cel al cărui nume l-a și purtat până la căsătoria cu Ilie Năstase, ar fi înșelat-o pe timpul căsniciei lor cu Claudia Pavel.


Mai mult, Brigitte Sfăt a făcut o remarcă tendenţioasă la adresa solistei: „Soţul meu, tatăl lui Robi, m-a înşelat cu ea. A venit la concursul ăsta să se combine cu alţi bărbaţi? Ştiam că nu mă suportă... asta de când s-a culcat cu primul meu soţ. Normal eu ar trebui să fiu supărată pe ea“, le-a spus Brigitte Sfăt celorlalţi concurenţi.S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "