Adriana Lima nu va mai defila pentru Victoria's Secret VIDEO 

Top-modelul Adriana Lima şi-a luat la revedere de la defilările pentru casa de modă Victoria's Secret, după o carieră de 20 de ani, în show-ul care a avut loc joi seară, la New York, potrivit mediafax.ro.

Top-modelul brazilian, în vârstă de 37 de ani, a lucrat 20 de ani pentru Victoria’s Secret şi a participat la 18 ediţii ale celebrei parade anuale a casei de modă.

Lima şi-a anunţat plecarea pe contul său de pe reţeaua de socializare online Instagram, unde a prezentat şi o selecţie a celor mai bune momente ale sale pe podiumul casei de modă.

Adriana Lima a mai spus că, pe viitor, se va implica în diverse proiecte pentru promovarea femeilor.

Devenită celebră ca model al casei Victoria's Secret, Lima a fost imaginea unor companii precum Maybelline, Kia Motors, dar şi pentru Super Bowl. În perioada 2009 -2014, Lima a fost căsătorită cu fostul jucător de baschet sârb Marko Jarić, cu care are doi copii.

Victoria's Secret Fashion Show 2018 a avut loc joi, la New York.

Anul acesta au defilat pentru celebra casă de modă nume de top din domeniu, precum Gigi Hadid, Kendall Jenner, Cindy Bruna, Devon Windsor, Leomie Anderson şi Shanina Shaik, iar un recital flamboaiant a fost susţinut de Rita Ora.

Anul trecut, o altă veterană a "îngerilor" şi bună prietenă cu Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, şi-a luat la revedere de la defilările pentru Victoria's Secret, după aproape două decenii de colaborare cu brandul, într-un show care a avut loc la Shanghai.

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "