Anastasia Lazariuc are 65 de ani. Cum se menține în formă 

Cântăreața a fost una dintre cele mai frumoase artiste ale României. Ajunsă la 65 de ani, Anastasia Lazariuc este superbă și suplă. Vedeta a mărturisit cum reușește să se mențină în formă și la această vârstă înaintată. 

Anastasia Lazariuc are 65 de ani

Cum se menține în formă la această vârstă? Își alege întotdeauna cea mai bună mâncare de pe masă. Artista a mărturisit că, dacă e invitată undeva, nu mănâncă orice i se pune în față, chiar dacă e politicos să guști. Anastasia Lazariuc mănâncă des mămăligă, aliment care susține ea că a menținut-o în formă în toți acești ani.

Cum se menține Anastasia Lazariuc în formă

„Am fost invitată des la mese cu trei feluri de mâncare, dar de obicei îmi alegeam ce e mai potrivit pentru mine, adică un singur fel. De altfel, se spune că nu este bine să amesteci și așa e. Dacă la o singură masă, într-o oră, mănânci și felul unu și felul doi și desert, bietul stomac mestecă și mestecă sau se depune grăsime în stânga, în dreapta. Sigur că există niște reguli pe care trebuie să le știm și să fim conștienți că dacă mâncăm mult și amestecat nu e bine deloc”, a povestit Anastasia Lazariuc la PRO TV.

Dramele Anastasiei Lazariuc

„Fostul soț nu știu dacă a acceptat viața asta a mea.. .Nu m-am recăsătorit pentru că nu am întâlnit bărbatul care să mă accepte. …copiii au suferit, a fost o suferință foarte mare. Am avut mare noroc de un destin bun, de public, de oameni buni. Au fost drame, au fost căzături, dar mergem mai departe. Eu am venit dintr-o familie foarte bine pusă la punct. Dar tata a murit când aveam 14 ani, eram cea mai mică. Primul salariu pe care l-am luat, l-am dat mamei… și a început să plângă. Mama a trăit 90 de ani, a născut 11 copii, pe 5 i-a înmormântat. A trecut prin toate, războaie, de toate… Muncea foarte mult, aveam casă, grădină, eram ca la țară. Când avea cineva nevoie de ajutor, ne duceam cu tot neamul să ajutăm”, a mărturisit Anastasia Lazariuc la Agenția VIP.

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "