Andra, în lacrimi din cauza lui Tudor Chirilă. Ce i-a spus colegul ei de emisiune 

Vineri seara, atmosfera la Vocea României a devenit incendiară. Tudor Chirilă a reușit să o facă pe Andra să plângă cu niște comentarii caustice, specifice lui. Vedeta nu a fost mulțumită de reprezentația fetelor Claudia Popină și Izabela Barbu, concurentele Andrei.

Tudor Chirilă nu s-a putut abține să nu le critice pe fetele Andrei. Artistul nu a fost mulțumit de modul în care Claudia Popină și Izabela Barbu au cântat piesa ”Cry Baby”. Așa că a început să folosească niște cuvinte care au rănit-o pe Andra. Sensibilă din fire, artista a început să plângă.

Andra a urcat pe scenă bucuroasă să-și îmbrățișeze elevele, în ovațiile publicului. În acel moment, Tudor Chirilă a început să își spună părerea despre modul în care fetele Andrei au cântat.

Tudor Chirilă, comentarii acide la Vocea României

„Am rămas șocat un pic așa… Mie nu mi-a plăcut momentul deloc. Îți zic sincer. Aveți niște voci bune, excepționale, dar total nepotrivite în cântecul ăsta. M-am simțit ca intrând într-un boutique din Amsterdam, Barcelona și am descoperit o carpetă cu Răpirea din Serai pe pereți.

Ați vrut să demonstrați ceva, dar n-ați mai făcut nimic din cântecul ăsta. Scopul de a transmite ceva nu a fost atins… Cea mai asumată și aruncată în nebunia asta e Izabela. Auzi, Andra, tocmai pentru că nu am fost furat de moment ca voi sunt și mai obiectiv”, a comentat Tudor Chirilă în stilul său unic.

Replica Andrei către Tudor Chirilă

„E părerea lui, deși mă doare ce spune. Tudor Chirilă de-a lungul anilor a mai dat acest cântec altor concurente concurente, dar viziunea mea aceasta a fost și văd că a plăcut publicului. Ce bine că suntem diferiți și nu gândim la fel…”, a spus artista în timp ce își ștergea lacrimile.

'N-o lua personal, că greșești…' a încercat Tudor să îi explice Andrei.

La finalul momentului, Andra a fost nevoită să aleagă una din cele două concurente. A ales să continue competiția Vocea României cu Izabela Barbu.

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "