Andreea Mantea vrea să plece din Turcia. De ce 

În urmă cu câteva săptămâni, bruneta s-a mutat cu fiul și bona în Turcia. Fosta prezentatoare WOWbiz și Te vreau lângă mine prezină o emisiune nouă la Kanal D. Este vorba de Puterea dragostei, un reality show de iubire, care se filmează peste hotare. Dar Andreea Mantea vrea să plece din Turcia. 

Vedeta a mărturisit pentru Teo Show că fiul ei, David, nu se poate adapta. Micuțul duce dorul bunicii sale, dar și celor două pisici pe care le are. Andreea Mantea a mărturisit că i se rupe sufletul să îl vadă pe micuțul ei trist.

Vedeta și-a făcut de două ori bagajele, decisă să îi facă lui David pe plac.

Andreea Mantea vrea să plece din Turcia

"Poate nu sunt atât de puternică aşa cum credeam. Mi-am făcut bagajele de vreo două ori! Am zis că nu mă mai interesează nimic, că fericirea sufletului meu e mai importantă, că fericirea fiului meu e mai importantă. De o săptămână nu mai e el.

David nu se adaptează în Istanbul

Cade pe gânduri şi tremură şi zice că vrea să o vadă pe mamaia, că vrea să vadă pisicile. Tremură, îi tremură glasul, oftează. Îl păcălesc, încerc să îl amăgesc. Aş vrea să îl văd pe David fericit. Nu pot ca mamă să trăiesc aşa.

Aici nici nu se simte că vin Sărbătorile. Nici măcar concurenţii din casă nu au împodobit bradul", a spus Andreea Mantea într-un interviu emoţionant pentru Teo Show. 


S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "