Andreea Marinescu, despre povestea ei de dragoste. Și-a cunoscut soțul la o crimă 

Pe Andreea Marinescu o știi de la pupitrul Știrilor Pro Tv, alături de Mihai Dedu. Puțini știu că în spatele unei figuri serioase, se ascunde de fapt o persoană romantică. Are o viață profesională împlinită fiindcă face exact ceea ce și-a dorit și o familie fericită. 

Prezentatoarea Ştirilor Pro TV Andreea Marinescu s-a căsătorit cu poliţistul criminalist Adi Tiulescu, în urmă cu un an. Ceremonia a fost una extrem de discretă şi vine la un an după ce au devenit părinţii unui băieţel.

S-au întâlnit în urmă cu 20 de ani, pe cand ea era reporter acrediat la Poliție, iar el polițist. 

"Eu eram reporterul curios, el ofițerul care nu era tocmai încântat că din nou presa cere detalii. Dar nu a fost să fie atunci, ci abia după nouă ani, când amândoi tocmai puseserăm punct unor capitole din viața noastră. Ne-am întâlnit tot la Poliție, dar de data aceasta era o festivitate, se împlineau 10 ani de când își începuse activitatea serviciul unde era și el ofițer, iar mie mi se stricase ceva la telefon. El a știut să-l repare și îmi amintesc că am remarcat că îi venea impecabil costumul. Avea o sclipire foarte frumoasă în privire când mi-a înapoiat telefonul. După câteva zile, au urmat un ceai și… o foarte frumoasă poveste de dragoste presărată cu cântece la chitară târziu în noapte, la telefon, cu poezii și surprize, cu suișuri și coborâșuri care ne-au arătat că noi chiar suntem făcuți unul pentru celălalt", a povestit ea.

Deși se cunosc de mai bine de două decenii, căsătoria a venit mai târziu, după ce a fost cerută în căsătorie de... 3 ori! 

"Am fost cerută în căsătorie prima oară de Crăciun. Am zis „Da!. De față erau și părinții lui. După ceva vreme, m-a mai cerut o dată, eram la Sfântu Gheorghe, de ziua mea de nume, la o petrecere-surpriză. Am avut de rezolvat un puzzle cu această întrebare. Iar am zis „Da!, dar nu făceam nunta. A treia oară a fost cu noroc și uite am făcut și nunta, și un al doilea copil", a mai adăugat Andreea Marinescu. 


Andreea Marinescu mai are un băieţel, Vladimir, în vârstă de 7 ani, din căsnicia anterioară cu un fost coleg din Pro TV, Paul Roşca. Deși diferența dintre cei doi copii este una destul de mare, de 8 ani, se înțeleg de minune unul cu altul. 

"Cel mic învață repede lucruri de la fratele mai mare, nu se sâcâie unul pe celălalt, pentru că există reguli, iar ei le respectă. Bine, am eu grijă să le respecte, plus că se joacă foarte frumos amândoi. Vladimir are multă răbdare să-i arate lucruri, iar cele mai frumoase momente sunt cele în care se îmbrățișează sau când râd împreună", a completat ea.Sursă: viva.ro

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "