Andreea Raicu plânge des. De ce o face 

Vedeta tv si posesoarea unui blog de succes este adepta plânsului. Si a recunoscut recent: Andreea Raicu plânge des! O face după fiecare despărțire și nu numai. Aceasta a mărturisit pe blogul ei toate motivele pe care le are atunci când plânge. Să nu uităm ca terapia prin plâns eliberează multe sentimente negative din organism.

„Mă bucur că nu am fost crescută să îmi reprim plânsul. Au fost alte lucruri pe care am fost învățată că nu e frumos să le fac, dar să plâng, slavă Domnului, nu m-am abținut niciodată. E drept că aveam și motive, mai ales că mama pleca destul de des și îmi era foarte dor de ea.

Spun că mă bucur pentru că într-o societate că a noastră cei mai mulți au fost crescuți să nu își dea voie să își exprime emoțiile, să nu își dea voie să plângă. Fie că era considerat rușinos sau nedemn, plânsul era de neacceptat.

Poate că nici eu, de-a lungul timpului, nu am lăsat pe toată lumea să îmi vadă lacrimile curgând pe obraji, dar în ultimii ani nu am mai avut această problema și am plâns ori de câte ori am simțit că trebuie să o fac, fie că eram acasă, în restaurant, pe stradă, în mall sau mai știu eu unde, spre disperarea celor cu care eram, care se gândeau că ei erau motivul stării mele. Poate uneori chiar erau.”, a scris Andreea Raicu pe blogul său.

„Nu îmi plac despărțirile. Știu, nimănui nu îi plac, dar pentru mine sunt ceva ce aș vrea să evit cu price preț, mai ales din cauza plecărilor foarte dese ale mamei mele în copilărie. În timp, am învățat cum să le fac față mai bine, având în vedere că în trecut mi-era greu să mă despart chiar și de un creion.

V-am zis că mă impresionez ușor, așa că plâng mult și de bucurie. Iar pe mine mă bucură multe lucruri: oceanul, oamenii, apusul, luna, stelele, orașele… uneori îmi dau niște stări incredibile, care mă emoționează până la lacrimi. Mi-aduc aminte că în urmă cu mulți ani eram într-un taxi la Roma și am început să plâng de frumusețea acestui oraș. Eram atât de fericită încât lacrimile îmi curgeau fără să îmi dau seama.”, a mai explicat ea.

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "