Are sau nu operații estetice? Ce spune Andreea Bănică 

Andreea Bănică a atras atenția tuturor cu fotografiile sale din ultima vreme, în care pare schimbată total. 

În vârstă de 40 ani ani, cântăreața arată foarte bine, însă ultimele fotografii au atras atenția fanilor, care i-au spus că seamănă din ce în ce mai mult cu Bianca Drăgușanu.

Are sau nu operații estetice Andreea Bănică? La această întrebare a răspuns chiar ea, pe blogul său: 

”Am primit sute de întrebări și nu am putut răspunde la toate, normal, dar vreau să vă dau răspunsul aici la una dintre întrebările care s-au repetat cel mai des: ce operații estetice am? Am patru operații: două cezariene, apendicita și o operație la degetul mic de la mână. Nu am nicio operație estetică”. 

"Semeni cu Loredana Chivu din ce in ce mai mult....pacat, pacat", "Schimbată complet" sau "Ești prea frumoasă", "Superbă", sunt doar câteva dintre comentariile pe care artista le-a primit la această fotografie. 

Andreea Bănică nu se sfiește să își arate trupul, astfel că a publicat o fotografie cu ea aproape goală pe Instagram din vacanța pe care o petrece alături de soțul ei în Maldive. 

Imaginea pe care a publicat-o Andreea a strâns aproape 30.000 de aprecieri şi comentarii din parta fanilor, într-un timp record. Mulți dintre aceștia au fost surprinși să o vadă pe cântăreață într-o astfel de ipostază.S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "