AUDIO. Dan Bălan a lansat un nou single 

După mai bine de un an şi jumătate în care a dat nenumărate hituri în Rusia, Dan Bălan, cel mai cunoscut artist moldovean, revine pe piaţa muzicală internaţională cu un nou single incendiar, „Lendo Calendo”, cântat împreună cu talentata artistă Tany Vander şi rapperul Brasco!

„O perioadă am scos mai multe piese în limba rusă,care au fost number one în topuri,iar acum m-am hotărât să lansez o piesă internaţională,datorită căreia o să vin şi în România. Sper ca fanilor români să le placă noul single. Mă voi întâlni cu ei cât de curând”,a spus Dan Bălan.

Piesa este compusă chiar de îndrăgitul cântăreţ,iar la versuri,care sunt în spaniolă şi engleză,au colaborat şi Gerina di Marco şi Romel Rachaird Cummings. „Linia melodică şi ritmul mi-au dictat faptul că versurile trebuie să fie într-o limbă hispanică. Cu toate acestea,eu nu ştiam mai deloc limba spaniolă,pe care m-am hotărât s-o folosesc,aşa că în trei luni am învăţat-o,apoi am fost în Barcelona,ca să-mi perfecţionez accentul,şi am lucrat cu o cantautoare din Los Angeles,originară din Venezuela”,a spus artistul.

Single-ul,perfect pentru vară,conţine şi câteva cuvinte inventate,care dau,de altfel,şi titlul melodiei. 

„Eu am născocit aceste cuvinte,«Lendo Calendo». Deşi nu înseamnă nimic,le-am gândit ca pe nişte cuvinte magice,precum «Abracadabra»,sau «La lu lei»”,a mai spus artistul.

Piesa va beneficia şi de un videoclip,care se va lansa luna viitoare şi va fi filmat sub îndrumarea unui cunoscut regizor rus.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei