Barack Obama, gafă la Palatul Buckingham 

Din când în când, Barack Obama, preşedintele Statelor Unite ale Americii mai face câte o gafă. După ce în timpul unui discurs a afirmat că americanii sunt primii care au inventat automobilul, Obama gafează din nou.

Invitat la dineul de la Palatul Buckingham (dat în cinstea vizitei oficialilor americani),Barack Obama a vorbit peste imnul naţional al Marii Britanii.

După ce,pentru un moment a părut că se opreşte,Barack Obama a reînceput să toasteze odată ce orchestra a început să interpreteze imnul “God Save the Queen”. După cum era firesc,Obama ar fi trebuit să se oprească,spun specialiştii în protocol.

Cu toate acestea,preşedinţele nu s-a oprit să explice cât de specială este relaţia dintre cele două naţiuni. Mai mult,Obama a citat din Shakespeare,informează presa americană.

Confuză,Regina Elisabeta a II-a a ridicat paharul la toast-ul iniţiat de preşedintele SUA abia după ce orchestra a terminat de cântat.

Nici ceilalţi invitaţi nu au ridicat paharul cu şampanie. Un expert în protocolul regal a confirmat faptul că Barack Obama trebuia să se oprească în momentul în care orchestra a început să interpreteze imnul regal.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei