Bogdan Ioan a câștigat Vocea României. Ce scandal a ieșit acum 

Vineri, 14 decembrie 2018, a avut loc finala emisiunii Vocea României. Cei patru antrenori - Andra, Irina Rîmeș, Tudor Chirilă și Smiley - au pregătit momente senzaționale cu elevii lor. Din 4 concurenți, doar unul a câștigat. Și anume, elevul lui Smiley. Bogdan Ioan a câștigat Vocea României 2018!

Cine a câștigat Vocea României 2018

Numele lui e Bogdan Ioan și a fost în echipa lui Smiley. Tânărul a plecat acasă cu premiul cel mare de 100.000 de euro. Publicul din România a fost fascinat de vocea elevului lui Smiley. Din nefericire, bucuria premiului cel mare nu a fost... mare!

După ce s-a aflat marele câștigător, opinia publică s-a arătat nemulțumită. Prestația lui Bogdan a fost buna, dar internauții susțin că nu are o voce la fel de bună ca Dora. Mulți cred că Bogdan Ioan, câștigătorul Vocea României 2018, este doar un bun imitator al lui Michael Jackson.

„Nu merita categoric! A fost cel mai slab dintre finalişti ! Dora e cea mai talentată şi sigur va avea un viitor strălucit! Ea este Vocea României 2018! Felicitări!“, „O glumă proastă! Băiatul ăsta era pentru locul 4“, „Marea măsluială a României! Nu merita!“, „După «Românii au talent» a venit şi vremea «Vocii României» să ne arate că nu contează munca, voinţa, talentul, ci contează doar ratingul proteveului. Regulile trebuiesc schimbate, să câştige cine ştie muzică, nu imitatori, fie ei şi de MJ. Fetele au cântat superb, au arătat că pot cânta orice. Păcat, dezamăgire totală“, „Schimbăm numele emisiunii în «Măsluiala României». Nu poţi câştiga falsând.... N-ai cum!“, „O dezamăgire, e doar un imitator!“, au fost câteva dintre comentariile dure, potrivit adevărul.ro.

Bogdan Ioan, afectat emoțional de public

Artistul a citit comentariile negative la adresa lui. Din nefericire, Bogdan Ioan a fost rănit de cuvintele dure pe care oameni pe care nu îl cunosc i le adresează.

„Acesta este timbrul meu vocal. Nu încerc să imit sau să mă folosesc de vocea lui Michael Jackson. În această emisiune am fost scos de mai multe ori din zona mea de confort, tocmai pentru a le arăta oamenilor că nu cânt doar Michael Jackson, ci că pot aborda şi alte stiluri muzicale. Am văzut şi anumite critici şi este normal să fie păreri împărţite, dar nu e normal să jigneşti pe cineva. Sunt un om simplu care s-a înscris la un concurs şi nu am avut vreo intenţie să fac rău cuiva. Când am citit anumite comentarii răutăcioase, am avut un mic moment de dezamăgire, dar încerc să citesc doar mesajele pozitive pe care le primesc pe paginile mele de socializare“, a mai adăugat câștigătorul Vocea României 2018.

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "