Camelia Bălțoi: „Toate mic-dejunurile le iau în trafic!” 
Camelia Bălțoi ne salută în fiecare zi de la pupitrul știrilor sportive de pe Digi Sport. Energică, veselă, dar foarte serioasă în ceea ce face, Camelia reușește să transmită dincolo de ecrane. Nu ratați interviul pe care l-a acordat rubricii Miss Auto.
AUTOEXPERT:Care a fost prima mașină pe care ați condus-o? Vă mai amintiți cum era?
 
CAMELIA BĂLȚOI: A tatălui,o mașină de familie,destul de mare și greu de manevrat  pentru o persoană tânără care numai ce și-a luat permisul. Însă așa am devenit un șofer mai bun,chiar din primele zile de condus.
 
AEX:Cum ați ales mașina pe care o aveți acum?
 
C.B:La momentul când am cumpărat mașina aveam nevoie de una mică,pe care să o pot parca cu ușurință și cu care să mă strecor printre celelalte mașini,pentru că,în București,traficul este infernal.
 
AEX:Dacă ați avea buget nelimitat,ce mașină ați alege să conduceți și de ce?
 
C.B:M-am adaptat traficului din București și acum aș alege clar o mașină de teren. Îmi place să mă simt în siguranță și să am destul de mult spațiu în mașină. Deja am pus ochii pe un model și în curând o să mă înnoiesc!
 
AEX:V-ați vedea la volanul unui hypercar (Lamborghini,Ferrari etc.)?
 
C.B:Sincer,nu! Cred că sunt mașini mult prea luxoase pentru drumurile din România. Daca aș trăi la Hollywood,probabil că ar fi potrivită o astfel de mașină!:)
 

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Soluții eficiente ca să te încălzești rapid-nr.3(481)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei         

12 luni - 91 lei

" "