Cat Music se extinde la nivel mondial și lansează oficial prima filială internațională – Cat Music Spain 

Casa de discuri Cat Music deschide un nou capitol muzical - Cat Music Spain, prima filială internațională a label-ului, alegând să investească în industria muzicală din această țară.

Cat Music este cel mai important label din România, cu o cotă de piață de 30%, peste 8 000 de piese publicate și deține cel mai puternic canal de YouTube din Europa Centrală, de Est și Rusia, cu 4.978.338 de abonați și peste 5 miliarde de vizualizări. Cu un portofoliu ce depășește 60 de artiști, casa  de discuri a lansat de-a lungul timpului hit-uri internaționale, cum ar fi „Dragostea din Tei” (O-Zone), „Stereo Love”(Edward Maya), „Mamma Mia (He’s Italiano)” (Elena), „Zaleilah” (Mandinga) sau „Amor”(Kamelia).


De-a lungul timpului, label-ul a lansat piese precum „Tu Boquita” (Jorge Gonzalez), „You & I” (Toompak Deejays), „Esta Noche” (Jorge Gonzalez ft. Mirella Cesa), dar și noi artiști care intră în portofiul filialei internaționale, nume precum Yasiris și Jose AM.

Prezența iconică, Tony Aguilar, a susținut pe parcursul carierei sale artiști care au devenit celebri, iar acum oferă sprijinul sau unor artiști fresh precum Jorge Gonzalez și Paul Damixie, ale căror piese s-au auzit pentru prima oară în cadrul Los 40 Global Show.

Evenimentul de lansare a continuat cu un concert-eveniment SOLD-OUT ce a avut loc în cadrul celebrului Teatru Barcelo. Gazda a fost nimeni altul decât Tony Aguilar, prezentatorul Los 40 Global Show, cea mai ascultată emisiune de radio din America Latină, difuzată în 12 țări, printre care Columbia, Mexic, Chile, Argentina, Republica Dominicană și Paraguay. Pe scena teatrului au urcat, de asemenea, artiștii Cat Music și Cat Music Spain care au cucerit publicul și posturile radio din America Latină. Elena, Monoir, Brianna, Paul Damixie, Jorge Gonzalez, Yasiris, Ilinca, Jose AM și DJ Sava sunt doar câțiva dintre aceștia, iar headliner-ul serii, Markus Schulz, unul dintre cei mai de succes DJ ai lumii a mixat în cadrul evenimentului de lansare a label-ului.

„Nu este o coincidență faptul că motto-ul nostru este #Locosportutalento (vrem să îți descoperim talentul). Așa cum artiștii Cat Music se pot bucura de piața muzicală din Spania, artiștii Cat Music Spain pot beneficia de avantajele pieței muzicale din România și nu numai. Visul nostru este să descoperim și să lansăm următorul pop star spaniol", adaugă Sergiu Stoiadin, directorul Cat Music Spain.

 „Este un vis mai vechi de-al meu de a extinde Cat Music la nivel internațional. Iată că acum se întâmplă odată cu lansarea oficială a Cat Music Spain. Devenim astfel prima casă de discuri independentă din România care se extinde oficial în afara țării. De fapt, noi acționăm în Spania de mai mult de un an, odată cu înființarea Cat Music Spain în 2017, sub conducerea prietenului meu, Sergiu Stoiadin. Am așteptat să ne consolidăm, avem deja artiști spanioli semnați, dintre care unii sunt difuzați de radiourile din Spania, iar acum lansăm oficial și putem prezenta ceva concret. Sunt convins că această mișcare va fi benefică nu doar pentru Cat Music, ci pentru toți creatorii de conținut muzical din România care se vor bucura prin noi de o nouă piață, dincolo de România și chiar mai mult decât Spania, având în vedere amploarea sferei de limba spaniolă”, declara Dan Popi, CEO Cat Music & General Manager Cat Music Spain.

 Ieri, în cadrul unei conferințe de presă în Madrid, Cat Music, cel mai mare label independent din Europa Centrală, de Est și Rusia, a anunțat oficial extinderea la nivel mondial prin prima filiala internațională – Cat Music Spain. Mai mult, label-ul va aloca un milion de euro industriei muzicale din Spania, în următorii cinci ani. În cadrul conferinței, au fost prezenți artiști de top din muzica românească și internațională - Markus Schulz, Marius Moga, Elena, Arsenium, Laurențiu Duță, Ilinca, Jorge Gonzalez, Jose AM și Yasiris.

În urmă cu un an, Cat Music a lansat oficial www.catmusic.ME, prima platforma integrată a unui label, unde iubitorii de muzică pot avea acces la conținut exclusiv – videoclipuri în avanpremieră, concursuri, „behind the scenes”, galerii foto, dar și știri despre artiștii preferați.


S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "