Cei mai sexy bărbați de la Hollywood merg pe două roți! Așa arată Brad Pitt și George Clooney pe motor 


Brad Pitt, George Clooney, Tom Cruise sunt frumoșii nebuni de la Hollywood. Sex-simboluri de 20 de ani încoace, cei trei actori au o mare pasiune. În afara platourilor de filmare, își pun căștile pe cap și pleacă la drum pe două roți.


Brad Pitt nici nu mai știe câte motociclete are acasă. Un Ducati Superleggera ediție limitată, estimat la 65.000 de dolari, un Desmosedici de aproximativ 73.000 de dolari, o bijuterie Ecosse Titanium de vreo 300.000 de dolari, de asemenea în ediție limitată și câteva Harley Davidson.

Mândru de motocicletele sale, Brad Pitt mai are un motiv de bucurie. La aproape un an de la anunțul referitor la divorțul de Angelina Jolie, cel mai popular cuplu de la Hollywood este în pragul împăcării. Și asta pentru că Brad Pitt și-ar fi schimbat complet stilul de viață. În septembrie 2016, Angelina spunea că viața alături de actor este insuportabilă, pentru că acesta bea și are ieșiri violente.

George Clooney preferă și el ieșirile pe două roți. Cu o cască pe cap, americanul care a jucat alături de românul Marcel Iureș în “Pacificatorul”, nu este deloc ușor de recunsocut.


Descoperă-i pe cei mai sexy bărbați de la Hollywood care merg pe două roți pe autoexpert.ro

Credit foto: www.pinterest.comS-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "