Celia a dat o veste la care nimeni nu se aștepta 

După o pauză de mai bine de 3 ani, Celia îşi pregătește revenirea în muzică. Și nu oricum, artista lucrează la un nou single, dar şi la o colaborare surpriză cu un tânăr artist. Mai mult, solista va fi promovată peste hotare de o agenție din America.

 

Celia va fi promovată în străinătate de către Schulz Muzic Group (SMG),agenție fondată de către Markus Schulz,DJ-ul care în urmă cu câțiva ani a fost desemnat de către revista DJ Times America,„DJ-ul numarul 1 din America”. Cântăreațal-a cunoscut pe Markus prin intermediul bunei sale prietene,Adina Brutar,care este iubita DJ-ului. Celia va semna cu SMG,iar pe viitor se anunță colaborări cu Markus Schulz.

Citește și:Au dat muzica pe actorie!

„Da,este adevărat. Adina este prietena mea din copilărie. Am apreciat-o mereu pentru faptul că de mică era extrem de implicată și chiar de pe atunci era un bun manager. Puțini știu că prima trupă din care am făcut parte a fost înființată de Adina Butar și că am cântat vreme de un an împreună cu ea. Acum ea se bucură desuccespeste hotare și în același timp manageriază artiștii SMG. Am fost bucuroasă de propunerea Adinei. Și sunt convinsă că se vor naște lucruri minunate din această colaborare,pentru că am încredere deplină în prietena mea. Mi-a dovedit de mică că este un bun manager,iar experiența acumulată de ea în toți acești ani este un atuu în plus”,ne-a dezvăluit Celia.

Cunoscută pentru piesele „Trag aer în piept”,„Șoapte” sau „O mie de cuvinte”,Celia a lipsit câțiva ani din peisajul industriei muzicale românești pentru a se dedica familiei.

Cirește și:Cele mai relaxante melodii contra stresului

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei