Celine Dion, slabă rău. E aproape de anorexie? Cum arată vedeta acum 

În vârstă de 50 de ani, vedeta canadiană a ajuns într-o situaţie îngrijorătoare. De fapt, este vorba despre silueta pe care artista o afişează în ultimul timp, una numai piele şi os, semn că Celine Dion a slăbit mai mult decât trebuie. Și, acum, toată lumea se întreabă dacă nu cumva Celine Dion este aproape de anorexie.

Celine Dion, slabă rău în 2019

Mai mult, la vârsta ei, această pierdere dramatică în greutate se vede foarte inestetic la nivelul feţei, acolo unde ridurile sunt mai accentuate din cauză că vedeta a slăbit atât de mult.

Chiar şi Celine este conştientă de criticile pe care şi le-a atras din cauza aceasta, răspunzând în cadrul unui interviu pentru The Sun: "Dacă nu-ţi place cum arăt, nu-mi face poză! Lasă-mă în pace! Dacă-ţi place, fă-mi, n-o să te refuz!".

În acelaşi interviu, Celine a vorbit şi de relaţia ei mult discutată cu dansatorul spaniol Pepe Munez, mult mai tânăr decât vedeta, recunoscând că acesta este un bărbat important în viaţa ei, fără să clarifice, însă, dacă sunt sau nu mai mult decât prieteni.

Vezi pe okmagazine.ro în ce hal a slăbit după moartea soțului!

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "