Christine Baranski: „Femeile care se preţuiesc nu pot niciodată să decadă, în faţa nimănui” 

Are la activ peste 30 de ani de experienţă în actorie, în care a trecut cu uşurinţă de la partituri în seriale de comedie („Cybill”) la roluri mai serioase, încărcate de substanţă dramatică, precum cel de avocat-şef din „Soţia perfectă” – pentru rolul Diane Lockhart Christine fiind nominalizată recent la premiile Emmy.

Cu prilejul premierei celui de-al patrulea sezon al serialului „Soţia perfectă” în România,pe Diva Universal,Christine ne-a dezvăluit cu ce provocări se confruntă personajul ei.

În sezonul 4,Diane are de înfruntat...

Păi,în primul rând,un proces de faliment. Firma ei de avocatură a ajuns într-o situaţie în care nu mai poate să plătească salariile,datoriile curg.. e ceva nemaiîntâlnit până acum de telespectatori.

Şi starea ei emoţională care e?

În mod cert e devastată de tot ce i se întâmplă,cu atât mai mult cu cât a muncit pentru a ajunge partener în firmă,e un personaj important şi respectat în Chicago. Şi totuşi,în ciuda tuturor greutăţilor,exemplul pe care îl dă ea e că femeile care se preţuiesc nu pot niciodată să decadă,în faţa nimănui.

Dar cu dragostea cum stă?

Ultima dată când aţi văzut-o pe Diane preocupată cât de cât de starea ei amoroasă a fost când îşi stabilea două întâlniri pentru vineri seară şi una pentru sâmbătă,cu trei tipi diferiţi. Diane e o tipă care ştie ce vrea şi nu se sfieşte să obţină ce-şi doreşte. Nu merge acasă în fiecare seară să verse lacrimi amare,e interesată de bărbaţi care sunt un pic periculoşi,dar care-o fac să simtă că trăieşte. La vârsta ei,mi se pare un lucru eliberator!

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "