Cu ce se ocupă Oana Frigescu de când a plecat din televiziune 

În urmă cu 6 ani, vedeta tv a renunțat la meseria ei și și-a croit alt drum în viață. După 4 ani de prezentat Observatorul de la Antena 1, Oana Frigescu și-a dat demisia în 2013. Dar cu ce se ocupă Oana Frigescu de când a plecat din televiziune? Și-a pornit o mică afacere.

Oana Frigescu a trecut printr-un divorț urât. S-a separat de Andrei Badiu cu care are o fiică de noua ani, pe nume Maria. Divorțul celor doi, din 2011, a fost urât și traumatizant. În mai puțin de doi ani, Oana Frigescu a avut trei evenimente marcante: nunta, nașterea fiicei sale și divorțul.

'Firesc ar fi să nu se autocondamne la un trai nimicitor. Să nu uite faptul că fiecare dintre noi avem dreptul la demnitate umană. Să înțeleagă că prima brutalitate va fi una dintr-un șir nesfârșit. Trebuie să respingă din start un astfel de tratament, altfel vor deveni victime permanente', a declarat Oana Frigescu la vremea respectivă.

Cu ce se ocupă Oana Frigescu de când a plecat din televiziune

La 8 ani de la divorț și 6 ani de la demisia din Antene, vedeta se ocupa de afacerea ei. Și-a deschis un mic business cu bijuterii. Obiectele comercializate de ea sunt hand-made. Brandul ei a început să fie din ce în ce mai cunoscut. Conform viva.ro, Oana Frigescu face destui bani din afacere pentru a se întreține pe ea, dar și pe fiica sa, Maria.

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "