Cu ce se ocupă soţul Simonei Gherghe 

Cu toate că prezentatoarea tv apare pe sticlă de luni până vineri, Răzvan, soțul ei, este o prezență rară. Cei doi se iubesc la nebunie, au împreună o fetiță, încă un copil pe drum și se iubesc la nebunie. Dar nu multă lume știe cu ce se ocupă soţul Simonei Gherghe.

Simona Gherghe a acordat un interviu publicatiei viva.ro în care a vorbit despre familie, carieră și soțul ei, evident!

Cu ce se ocupă soţul Simonei Gherghe

Tu și Răzvan sunteți împreună de mai bine de cinci ani. Cum a fost începutul?

Frumos, ca şi acum. Mi se pare că au trecut extrem de repede anii ăştia şi am făcut o groază de lucruri împreună.

Cum a reușit Răzvan să te cucerească?

Cu răbdare. Şi multe, multe ore de conversaţii, care ne-au ajutat să ne cunoaştem. Ai știut din prima că el este a lesul? Amândoi ne-am dat seama destul de repede că ne e bine împreună şi că aşa trebuie să rămânem.

Cum a perceput Răzvan meseria ta?

Nu cred că e simplu pentru nimeni, nici măcar pentru mine, care eram cât de cât familiarizată cu treaba aceasta. Culmea, el m-a ajutat să trecem mai uşor peste perioada aceea de început, cu toate curiozităţile presei tabloide. Cred că are legătură şi cu profesia lui, cu faptul că, de multe ori, gestionează situaţii de criză. E drept că în politică, dar uneori lucrurile sunt similare.

Ce nume va avea fiul Simonei Gherghe

Vedeta care va naște peste câteva luni a ales numele fiului ei. Pe micuț îl va chema Ioan, ca pe tatăl Simonei Gherghe. „Şi la mine în familie sunt mulţi sărbătoriţi. La mulţi ani tata, care este Ioan, la mulţi ani, mamaie, care este Ioana… şi la mulţi ani, bebe! O să fie Ioan. Unul dintre nume este Ioan, ca să păstrăm tradiţia în familie', a dezvăluit Simona Gherghe, în direct la emisiunea „Acces Direct'.

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "